[DBP係黑店!]脫毛討論區#11

1001 回覆
27 Like 1 Dislike
聽日第八次去cutis脫
本身係毛孩嘅我
underarm得番兩三條毛
手臂啲毛少左八成
腳毛就可能因為太頑固 淨係少左五六成
雖然有兩三次我一入房就見到張床仲有幾條上個客留低嘅幾條毛
但個職員每次幫我脫之前都有消毒乾淨個頭先
同埋都會keep住問我頂唔頂得順
頭幾次sell過facial hifu嗰啲 但知我係窮學生就無再sell過 仲同我吹水 都好有禮貌 其實佢sell嗰啲都真係幾抵做 我都心郁郁 但真係太窮攞唔出錢
最近六次都係同一個人幫我打 覺得佢幾好
二萬蚊唔洗 脫左幾個月都已經有咁嘅效果 我覺得呢筆錢洗得好啱 好過去yanis嗰啲超平但好多差評 又唔知乾唔乾淨
唔知係到問啱唔啱
有無人試過係aplus 做facial 或者其他非脫毛既treatment
想知做得好唔好
想知絲打你個冶療師咩名
之前我次次去都唔同人 有次派咗個鄉音呀姐好求其
求其到又無消毒啲野 又拖光 又打唔乾淨
搞到我都驚驚地 唔太想再上去
唔記得叫咩名聽日睇下先
我每次都係固定時間去,所以可能就係因為咁而每次都係佢幫我做
我都想搵一個固定
次次上去都唔同人
又有次有個做完就咁掉樽lotion係床叫我自己搽
不過我都好耐無去 唔知而家有冇轉過其他好啲既人
下咁都得 我次次一脫完一部分位佢就會即刻幫我茶
你試下固定時間去囉,撞啱個好嘅,問下佢通常翻星期幾,但我就無問都已經次次都係同一個
https://t.me/bw2329
Thanksss!
Btw係咪一定要今個月去?唔知約咗先得唔得呢~
有無絲打可以介紹cutis嘅consultant同治療師
我都比左試做價㗎
做完比before after你睇
係白啲既 係問朋友先冇比佢水炸~
好似得一個consult咁 又唔見有其他
我都想知叫咩名呀。。。我本身嗰個consultant 同治療師成team人走咗呀
想問Devon係咪好sell?
想做手指同上唇
見其他公司都幾貴 又覺得咁細part唔值咁貴
窮學生
唔怪得多左咁多口音auntie
幫我做開嘅正正就係後生女。。。上次上去做,而換咗嗰大媽
之前有試過大媽有後生 但早幾日上去唔多覺有後生女係到

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞