IT界討論區(63) 1001要開post

1001 回覆
4 Like 0 Dislike
1年 exp 27k
nosql
Ok
垃圾
太多0EXP寫曲佬著重reuse呢個概念
用到走火入魔
連個calendar, 係db拎資料for-loop 資料出來
都用哂custom tag
記得I大教過custom tag
班友仔應該醒唔切, 亂咁用
咩custom tag
用開成個object to_pickle save入db 之後成個serialise 出黎
舊公司用過一次
O RLY?
Is
笑緊上面緊係指緊傳統relational database
年輕女牙醫在港鐵站乘搭扶手電梯時,疑遭尾隨的已婚前電訊盈科IT男偷拍裙底,另一名女途人目擊揭發事件。從事資訊科技月入7萬的IT男否認有違公德罪,案件今於觀塘裁判法院裁決。裁判官認為女途人對涉案IT男存有偏見,觀察時間亦略嫌不足,幾乎是即時出手阻止。裁判官認同IT男確是忽發奇想才會偷拍事主,加上基於案件有疑點,判IT男無罪釋放。

3袋狗巴
老細expect 14k應該已經可以即刻上戰場
要train ge話當請intern 人工around 7k
但你如果有多幾十個field咪仆得街
我17grad
第一份工俾人兜左
番工一個月要我識git+一堆design pattern再加間公司既野
之後兜左我話我meet唔到佢expectation
15K 都想我識飛天遁地
ON撚9
一年幾過去
我已經係SPEEDSTAR車隊既老闆
我跳下跳下都加左10K人工
所以話.唔岩做咪走,再搵過
我都試過
Git其實唔難
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞