IT界討論區(63) 1001要開post

1001 回覆
4 Like 0 Dislike
Business code留bug
響document寫句
if they are equal then return 5
BUG消失已確認
ps: It is not a bug, it is a feature
明顯串緊女人,有條女仲話this is why more women should get into coding

我唔係歧視女性,但logic嘢真係男性比較適合
你寫code係咪都會寫啲好明顯既comment
無人會咁on掛,寫個max都寫一大堆comment,做乜
咁你都無需要講張圖串緊女人呢個obvious fact既...
咁要承接後面條女講句嘢啊嘛,就咁打語意有d怪
有無join contest?
順次序做?
前排做咗幾題覺得自己連code都唔識寫
我都好耐冇玩paiza
唔一定係女人先留長comment
如果我當下一手係智障, 都會寫長文comment

點解啲大陸人咁鐘意喺Github度打殘體字
EU > NA
自煮燃發github叫咩名好
中美貿易對programmer有咩影響
jihub 极hub
無得寫program
XiHub 习hub
有冇人做過hkt android development?
好唔好做?
香港電訊奪得運輸署停車收費表逾6.8億合約

香港電訊(06823-HK)夥拍泊車方案供應商Flowbird,獲運輸署授出兩份合共總值逾6.8億元的合約,為運輸署設計、部署及管理新一代的停車收費表系統。

正正

3袋狗傻仔走寶辭左職
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞