Uniqlo十宗罪2019

857 回覆
2117 Like 66 Dislike
係大汗踏細汗
醒醒目目學野快應該冇咩既
我返過bossini pt之後 覺得而家返uniqlo無乜野
我有做狗既天份
返左差唔多5個月啦
點解好似唔見有人講個半鐘break 無錢
仲有啲濕尻代號 真係諗起都打冷震
還未很慣
同唔計飯鐘一樣道理
無咩人會理
bossini竟然癲過u記不過有底係唔同啲
係wo唔講都醒唔起
加一,做慣左其實冇乜嘢,大部分ft都好好人
想去做下
如果俾人屌 就由得佢
反正我pt屌返佢都仲得
你咁叻 咁我quit你做埋我個份囉
返緊名店pt 接近8字頭
U記真係狗都唔屌
啲女同事全部都好閪見你新黎同後生就會恰你
叫你打掃個倉 換晒所有垃圾袋 仲要搬紙皮再推出去
個陣新黎做足2個半月呢啲野
50蚊一個鐘返12點到10點9或者再夜啲 得一個鐘放飯
起碼uniqlo 有多半個鐘感覺個人冇咁辛苦
同埋同班老女人完全溝通唔到 而家返下uniqlo 都會諗以前點解做到bossini
岩啊做pt真係咩都唔使驚但我性格內向
仲請人咩?
咁咪番成差唔多11個鐘
Uniqlo新人反而企區而唔會入倉
港資日資公司全球最西
要數老細 港資日資都應該最仆街最刻薄頭兩位
樓主有港女同事 應該慘上加慘
所以覺得而家返uniqlo 好好架啦
我好小收夜收遲過1點15成日都話屋企人唔俾咁夜返屋企 佢地異退我就1點幾走
而家返開C1更 返1點收11點 不過點都會ot最遲個次12點30
早過佢地走我已經覺得好開心
撞唔到靚女同事先係重點,之前果D閪野全部可以硬食,只要有靚女同事
c1唔係12半咩

痴線 基本上每晚都會ot1個鐘以上
好彩嘅係我果間乜都唔洗背同埋啲pic都叫好人
但有準時返工冇準時放工呢樣真係好kai 同埋射波都係 一定要有醫生紙如果唔係會出warnning
邊間多靚女
有靚女同事 但全部有仔

即使冇仔都埋唔到堆
我個間有個狗公pic成日借啲意掂女仔膊頭 手臂
個次佢行過黎隻手high過我大脾啊
以前返過
日日ot 趕尾班車返屋企或者有時撘N車

收工要係換衫放低d野之前打卡
試過有日攰到收工唔記得打卡
出到去等車先醒起 即刻衝返入去打

條友問我做乜咁樣返入去
要我寫悔過書 寫做錯d乜 作文咁樣 痴撚線
之後我又真係on99寫
等左條友半個幾一個鐘佢先入返黎staff room
講左句 下 其實你寫完走得架啦喎

第日即辭
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞