Uniqlo十宗罪2019

857 回覆
2117 Like 66 Dislike
例如?
想問填左form佢打黎叫interview既機會有幾大
賣衫sales先最正路喎
而家暑假大量dse雞填form

請嘅機會率係睇樣 太撚柒填完會即刻掉

(好似係)
ok 咁我可以搵定下份
YOHO請夠人好耐啦 pic講咗有咩人問都同佢講唔請 一就係問佢南昌做唔做 係新同事先唔知
係呀 pic講咗好耐啦
係呀
睇你揀嗰間仲請唔請 咁遲先報 發夢聽到要等到9月先大機會請人
記得7,8月填定form 早交早面試
發夢聽到pic話盡量唔請dse雞
我識話人唔識話自己,今日先老點左個客明天返KAWS
仲叫佢9點排隊等
我嗰間啲pic好好今個月請夠會同佢講請夠
同埋會講填完form下個月先會interview

不過都係嗰句

人手足嘅時候請人係睇樣

有啲dse雞好醒 3月in完拖到4月簽約 之後拖到5月考完先返工
搭單問佢仲請唔請人
無記錯V walk7月1開幕,我估u記都喺7月開
樓主講果十點我覺得好小事
咩好撚熱都講得出,係咪出黎撈架
除左冇冷氣焗到爆瘡,啲衫其實都好撚污糟
有時啲塵揚黎揚去都會搞到爆石頭瘡

最弊係成日摺衫仲要自己本身有濕疹
個段時間對手完全冇完整過

如果第時想做sales就更加唔好入u記
拎住呢個cv去見工人地根本唔會當你咩經驗
成班都係摺衫機器乜撚selling skills都冇
啲日本仔成日以為係個場鳩叫得越大聲就越有service
生意差係因為我地平時係場嗌得唔夠大聲
戇撚鳩
如果將生意差歸類為前線同事,只顯得代行者的無知。商品的種類同sku都係關鍵。如果撈掂U記,將來去邊都捱得,因為真係好辛苦,唔係有好同事,晨早走人。
V walk 傳聞7月26日開
根本成間公司既管理層全部都無知
啲Sales Target早成個幾星期set
就算廿幾度都要叫班細既推羽絨
托杉都唔撚識轉膊
你班pic推俾我睇丫
其實上兩年都好利害,推好多運動商品,日本直頭有一間店專門賣運動野,又簽好多網球手,不過無以為繼。
UU,Kaws,其他聯乘系列,就算係down都出無縫(算叫叻仔)今年唔知做乜,無曬方向咁,GU又係,好失望
宜家先walk in去見會唔會請暑假想番工
開始出哂出得到既野,上季出件女裝短袖uld已經睇得出開始技窮
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞