Uniqlo十宗罪2019

857 回覆
2117 Like 66 Dislike
In完大約要等幾耐
即刻就可以報
有冇南昌店training緊既巴絲知道南昌店仲請唔請人定等佢開幕去walk in
有冇人返海港城嗰間? 本身有返開服裝sales 人工少低 想做下一個月狗搵銀
想問下最緊要小心啲咩同埋邊啲人
唔埋最好 佢講一你就做一
同求
我唔係harbour同事,可以照問,幫到盡幫
你個間仲請唔請人
請,不過港島,同埋呢排cut更cut到pk,交三日返一日
點樣resign
而家屯市請唔請pt呢?而家返馬莎未過試用人工真係好低,連break lunch 都唔計,仲要返工啲時間完全唔彈性⋯
填form
趁人多時候,走去店長面前屌9佢,用粗口,之後就可以了
暑假期間都cut更
暑假不嬲都閒散期
如果無記錯
uniqlo都係唔計break 同lunch的
多數仔都做唔長 一樣人工要做BR 搬到身水身汗 冷氣都熄 熱焗臭 靚女都唔做呢度 咁多規矩 去名店做人工高又唔會勞損 所以最後得返中下女做
Pt就唔洗顧忌咁多 多啲笑 briefing扮傻 唔好出黎柒
Ft就慢慢睇清楚形勢先埋堆 通常洗晒腦 聽聽話話果堆最好 亦都係掌握大權既一群 例如按排你企邊 之類 反抗果堆通常做唔長
正確,之前有個女同事,聽聽話話就好快上AP,後尾先知條女唔撚掂,自己唔撚做指人做,都算,企ft即收皮。之後淨係叫佢清機,清左1年幾,因為大把人唔喜歡佢,所以次次都爆銀仔,數撚到佢傻。連唔係企機既同事都走去爆埋一份
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞