[髮油撚]入黎放低你地用緊隻pomade XXII

1001 回覆
2 Like 1 Dislike
香港夏天先嚟玩油性,可能會溶到全額頭都係油兼狂生頭瘡
咪就係
之前仲要比狗咬覺得我盲反針住clk黎屌而屌
依家講完之後我都覺clk d介紹認真左好多
Any details?
突然積極左好多
明顯地
佢之前又話會拍多d片
其實幾鍾意睇
Stickmore Fiber Clay 同 Brosh Clay Pomade 邊隻會hold 啲?
想揾隻易摷夠力又粘啲既
謝謝
總之啱就買,唔啱就算
理性消費
Brosh超快乾
正解, 從來無話肓反or 肓撐, 講到尾都係做生意, 岩就買, 好用既讚多幾句, 唔岩就去第二間
好老實講 介紹詳細啲吸引力大好多
如果想大致洗得甩 都係護髮素+番梘
buildup我照用一次shampoo係咁易洗下,因係都係洗唔甩
最近愛上左綠豬
clk 不斷演變, 以前介紹帶點挑皮玩味, 之後愈黎愈平實, 後尾去到介紹完等於無講, 依家又好番d

難忍味就一直行嘩眾取寵風格, 夠誇, 夠爆, 信7 成就ok, 無可否認係引入新產品方面, 佢近年係做得幾好
但價錢都算係咁
之前係skinhead到睇骨仔同黑貓crossover嗰把梳,佢賣$120
但銅鑼灣地帶賣油頭野嗰間賣$80
但無可口非,skinhead service係幾好同埋幾好吹
係抵讚既
之前d post 碌到都望一下就算
佢認真介紹左之後至少真係會認真睇下
係咪換左關公呀佢
好明顯人地日日追post,只係唔再出聲遮。其實唔出聲係代表衰左定咩?話時話,之前佢說好的cwb店?開了?
俾著我都唔上水啦
巴打們用開咩梳
Northern Lights幾好用。matte得黎唔會乾到好多flyaway,不過齋用hold力唔係好夠,要加一scoop打底吹乾先hold到全日
巴打依排玩梗咩
Btw大家覺得杜民澤個頭點gel
試咗Bayside clay
失望
上頭似stickmore clay fiber, 但control好差,幾多fly away
味道麻麻,似淡版FH summer
🙀🙀🙀🙀咁差
因為較乾,想用梳要闊齒啲先得
我硬髮到眉,2 scoop 唔夠做鬆身髮型,會好多fly away
3 scoop 先至勉強定到,不過嗰髮型會較實,同埋會有啲油感出嚟
我都買左盒
上完頭果時有好多白色一粒粒係個頭度
同埋無佢所講易洗,隻手都要洗兩三次先洗得走
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞