[髮油撚]入黎放低你地用緊隻pomade XXII

1001 回覆
2 Like 1 Dislike
Bayside 之外有無多隻揀? thanks bro
淨係用過呢2款同埋mm
應該bayside最hold
試下其他巴打講既雀仔泥?
隻hermit matte clay好似好正
如果分工係Templeton製香, Lockhart製泥,咁就不了
睇啲consistency 似templeton
黎緊仲有new oasis
巴打都收到風6月出返oasis?
Chris Templeton話reformulate得7788,依家test緊,我都估6月會上返架。我依家罐Oasis同Boomtown都係硬版,如果好似Black Kraken咁易用就好啦

我罐新black kraken 都未開
吸引過Phantasm好多
我都係,同埋之前boomtown減到12蚊美金又入多咗罐
220蚊
有冇用mm泥教學
打晒底,用咗唔夠四個鐘,已經周圍飛
Mm應該唔啱整呢隻頭
我應該買chrome
有無人中伏買左硬版oasis? 你地點處理佢,breakdown極多粒粒
大力d捽勻d粒粒,用落無咩問題嘅,當係硬泥咁用。係拿捏用嘅份量上麻煩d,好容易scoop得太多
用monarch paste唔是成pat跌
有一條飛左出黎
用得泥款就要接受一定會有一條半條咁樣周圍飛
中意既人會叫咁樣做自然
話佢hold只係講緊佢唔會跌返落黎
係想無一條條飛出黎要揀黏性更強既產品

如果係mm chrome, 落強少少,同埋用更密齒既梳都可以令佢冇咁多一條條散出黎
mm chrome? 感覺巴打好似落得好重手, 有少少塌左落黎
Tsb嚟,用咗超少接近一個手指頭
老實講,就咁睇張相巴打你唔啱呢個鬆型...
下次Show自己髮型都係加密,驚俾人亂用 
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞