[髮油撚]入黎放低你地用緊隻pomade XXII

1001 回覆
2 Like 1 Dislike
令身啵
長唔代表hold架
依個令到firrsthand bayside個啲好多都ok啦
你依加幾長
如果整casual side part,bona fide打底好d 定stickmore boost tonic 好d?
stickmore tonic 頭髮會好乾
係咪好似quicksand嗰種乾?
一百幾十啫,試下唔駛講到咁誇張
Bona fide更加乾,不過你要casual嘅話用呢兩隻都夾clay同matte paste
咁如果支撐既話邊隻好d?
我依家用豬水打底未到中午就扁哂
Bona fide支撐得好d嘅,不過就乾到有d似hairspray咁。你用完豬水會落咩post style丫?
Formal 既話就firsthand pomade, casual 就m泥或者江獸激浪
最近拎番quicksand出黎打底同m泥一齊用都幾好
casual嘅話豬水唔係咁夾
睇下其他巴打點講
過眉應該夠啦
咁casual 巴打有無用過邊隻打底最好?
Casual 就 Quicksand 或者一般鹽水較好
Tonic唔係即係打底水?
如果唔整油頭
曲髮想睇落好濕好令岩唔岩用 (可能offtopic左
所以如果casual打底,quicksand 都好過 bona fide?
而家咁嘅天氣,易出油嘅巴打用quicksand幾好
我就覺得麻麻
因為pomade嗰隻濕潤感
係唔同其他product
比起其他會更加油
你仲未死咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞