[髮油撚]入黎放低你地用緊隻pomade XXII

1001 回覆
2 Like 1 Dislike
兒登係咁架啦
唔知
或者咁講,超市都會將就過期或者外表有defect既野攞出黎特價清貨,係食落肚既野添,事實上品質可能係完全正常只係賣相差啲
有人唔介意咪可以執平野囉,當然有人會介意所以寜願俾多啲錢買正價貨
一唔係收正價俾次貨,二唔係賣有功能問題既貨或者假野,唔明白點解會覺得佢冇良心
哩單野係最近? 就係令到佢無再係連登同人吹?
唔係啦 有一段時間
令佢潛水嘅原因係佢之前新年
話太多客 要縮短時間去到半粒鐘一個客
佢本身就話新年後會回復正常時段
返返去一個鐘一個客
而有巴打都試過 半個鐘佢地剪得好趕
剪出嚟嘅髮型當然冇咁細緻
所以咪俾人屌
佢逼鳩你買咩屌你老母 又唔撚係獨家代理 又唔撚係呃鳩你 一早寫撚到明係有問題再批發價賣出去 佢有冇拉撚住你隻手要你一定買呀戇鳩仔 成班都多柒餘 講到好似成個香港得佢有得賣 仲要好似佢呃鳩你咁
要做hater都高質d呀 攻擊人地女barber 咁handsome factory又駛唔駛比你屌埋呀?59一開始都有 點解又唔出聲話人係雞呀? 真係好撚得意架你地
又唔好咁講
女barber打扮下好正常
剪得好唔好同性別無關
講得公道
759都有平價次貨賣
理性購物>只考慮髮品是否好用、便宜。不考慮店主IG內容或是否TB

理性剪髮>只考慮收費是否合理,效果是否滿意。不考慮髮型師性別及其私人喜好
Well said
不過講開又講 handsome個到有個女barber唔錯
班撚屌時不時就走出黎搵野屌幾句仲要好撚低質
Hello moto
開咗罐stickmore styling cream
感覺麻麻
用少啲會有fly away;用多啲會變做clay fiber 嘅弱化版
膏體含水量較高,感覺上有啲呃秤
兩者我自己prefer clay fiber
好在快乾,輕,完
我都係無乜鬚 好想多d鬚
老實講 唔理人地剪得好唔好
唔理間野賣野賣成點
都唔好鬧人係雞 尊重下人都要嘅
因人廢言係香港核心價值
下星期去唔去叫口號

支持政府依法施政
好多連登仔唔理
你睇下時事台嗰班
係女人都話係雞
真相可能係女人手都未拖過嗰隻毒撚
長髮過鼻
今日轉左用stickmore 打底加m泥
Hold撚到痴線
您指stickmore boost tonic嗎?
之前問大家,又話麻麻哋,搞到而家都唔知買咩打底好 
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞