[髮油撚]入黎放低你地用緊隻pomade XXII

1001 回覆
2 Like 1 Dislike
我都係去北角次次都係 mark 住八號仔,長者黎講佢真係可愛到爆炸

我用開德國 Brisk Frisiercreme Super,以前響德國旅行買左一枝試,好 light + medium hold,最重要係圍起上黎都係 15 蚊港紙,我臨走買左好多
比人做
用緊m泥差唔多到底,覺得佢加quicksand打底出黎個效果幾好
諗緊應該買番m泥定試bayside clay好
例如呢
最近試左LWD, 真心唔差, 除咗地點唔就腳
好遠
200蚊好撚過濕鳩Don 呢條友就真係垃圾
如果想梳side part 頭髮係咪一定要長過鼻呢? 因為左前果執向前生 成日彈返起 好煩
ps 近排用lucky tiger+prospectors diamond
頭髮長、粗、硬人士用M泥方便啲,可加用量去增加hold度。
Bayside用超過一指好容易一餅嘢兼難洗
唔駛
我覺得係您用嘅產品唔夠力
冇客嗰時,佢會幫你剪超過一個鐘。我頭骨唔靚,佢慢慢就住剷
不過效果就見仁見智
咁有邊隻好力D架?
LWD 剪+洗 半粒鈡完事 效果滿意
仲有佢地係洗兩次頭 barbershop未試過
好難講 睇髮質同埋睇你點吹
之前用dapper dan 貪可以re-style 但太重
lucky tiger 有油感,Pomade難食住頭髮。
Diamond 只得 mid hold

我覺得今年濕過舊年,呢排用出名快乾嘅iron ore都乾唔到
我反而係長同軟,但係用m泥就係鐘意佢唔使用好多都整到型
雖然未必硬到定到型一日,仲可以隨時手摷番上去
我都諗緊有咩新嘢試
M泥又平天抵
但心思思想試下新嘢
唔知雀泥點,定係俾次機會fh clay pomade好
我落半指 飄下飄下咁就算梳都唔洗梳
雀泥 hold 過m 泥
M 泥落得太多會飛晒出黎同好乾
雀仔隻味好好J
好, 我就試一試
係咪都係百五度?!
唔係喎,好似唔平
好貴
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞