有無巴絲傾下舞台劇?

561 回覆
19 Like 5 Dislike
唔關你學識事,唔駛自貶
係林生近年啲show真係唔得
我覺得聊齋幾好喎,台灣場同香港場都有睇過。
卡士我鐘意嘅,但我對同性戀題材無興趣,所以無買飛
親親麗南圍讀係咪今明兩晚?
去完返嚟的巴絲記得分享下個劇本o唔ok
我係5號場,張入場卡都幾靚
畫咗葉德嫻落去
聊齋我已經冇睇lu
以前失望得太多
我好怕佢嘅「文青風」同成日都好類似嘅場面
以及矯情的對白
轉facebook,開咁少場,個場又細,分分鐘仲難搶過如夢之夢 10/6 early bird

PROJECT ROUNDABOUT現特獨家安排十二月正式公演的「超級早鳥優惠」給所有《親親麗南》的公開圍讀活動訂戶,於6月6 – 7日限時熱售兩天;將於6月5日電郵上「訂票連結和密碼」。

PROJECT ROUNDABOUT第三個年度演出

電影《廣告牌殺⼈事件》編導 ⾺⽥麥當奴 成名作

《親親麗南》The Beauty Queen of Leenane

葉德嫻.蘇⽟華.潘燦良.凌文龍

演出日期:2019年 12月20日 – 2020年1月1日 (逢星期一休演)

時間:晚上八時正(夜場).星期日只設下午三時(日場)

地點:香港藝術中心 壽臣劇院 (堂座座位:260位)

堂座優惠票價: HK$630 (星期五 – 日) / $580 (星期二 – 四)

「早鳥預訂」亦將接踵而來

6月10日起.群情親親 www.projectroundabout.com 網站

PROJECT ROUNDABOUT 及香港藝術中⼼ 製作

劇作:⾺⽥麥當奴 翻譯:郭永康

導演:⽅俊杰

佈景設計:邵偉敏

服裝設計:孔德瑄

燈光設計:楊子欣

音響設計:馮景康

製作經理:陳寶愉

監製:張志偉 張珮華
又要搶
問題係葉德嫻未必肯做咁多場,相信就算加場都加唔多,始終佢都一把年紀
有無巴絲會參演?聽講有啲團體會招募義演。其實有啲興趣試吓
今晚睇咗親親麗南圍讀
4位演員都好正
好期待12月正式演出
同埋睇圍讀有超級早鳥優惠買飛
10/6早鳥
堂座$650(五至日)/$600(二至四)
希望買到飛,四個演員都咁正
好期待
岩岩完圍讀,4個都正,值得買飛!
必買(買到嘅話)
但都真係幾貴下,可能Deanie姐真係貴
始終威尼斯影后,預咗睇佢會貴
潘氏兩公婆又咁犀利俾佢哋爭到聖誕檔期,不過宣傳話係劇團收檔之作(只搞三年)
一開始都已經講明只搞三年,由謊言到呢套,時間都幾快。

三次都係art center搞,art center又自主性大啲,比個靚期佢都好正常,但呢啲期會令有啲會去旅行嘅人冇得睇
只搞三年都啱,睇下秋生劇團蝕入肉,就知在香港搞話劇無乜肉食
巴打買咗超早鳥未?我星期一先買早鳥,希望買到星期六日飛
絲,買咗啦,都幾易買,其實唔怕冇飛,因為圍讀得兩場但佢開多好多場,最多只係啲位冇咁靚。

同埋唔洗特别買星期六日啦,演出期差不多全部係公眾假期,邊日都冇咩分別
又係喎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞