有無巴絲傾下舞台劇?

561 回覆
19 Like 5 Dislike
新聞小花2冇網上版本
到底劇場界仲要俾佢撚到幾時
林奠?
可憐有些劇團入晒台,現場演唔到都直/轉播,點知林奠一聲令下要閂劇場,劇團血本無歸,佢係有心破壞藝文界的
我都覺得係
成個話劇界佢都睇唔順眼啦,近年咁多黃劇
https://www.hk.artsfestival.org/tc/more/49hkaf-preview.html?utm_source=facebook&utm_medium=link

第49屆香港藝術節有三套舞台劇公演,以凌文龍主演、講述孫中山少年時代的音樂劇《日新》最受注目
我想睇鼠疫
唔知有邊5個女演員呢
到底要停到幾時
成年啦 啲舞台人係咪有一半轉咗行啦?
前進進午睡搞網上收費直播,有心可以支持下,我諗至快今年下半年先開始見到曙光
班演員出名嘅走去拍電影拍廣告,唔出名嘅就......
拉闊劇團套12星座
延左兩次 今次有機會延第三次(1月尾演出)
話如果今次再延 就用其他媒介演出面世
慘慘豬
希望大家可以支持下啦
前進進今次真係俾個政府嘅低能政策搞到雞毛鴨血
做完個演出都唔知回唔回到本

https://fb.watch/2SNA-dtLZB/
好在佢哋在西九做,大盒唔算政府場地,佢哋先入到台做網上直播,否則損失更大
買唔到《通菜街喪屍戰》

本身風車草都多fans
而家加埋全民造星
不過我係鄧佢哋開心嘅
好似三月做?希望佢哋順順利利
我覺得好多人都係想睇造星個男仔

睇大陸傳媒訪問謝君豪
話大陸fans叫謝做香港舞台劇一哥
果然人在他方唔識嘢
謝君豪係有知名度但近年舞台劇偏低產
要計,輪到潘燦良、梁祖堯都未輪到佢
有無人睇緊live?
我聽日睇,頭先睇影後談好多留言話直播好窒,慘了我諗都係自己屋企wifi質素問題(因為都有人講好順)
我今日睇咗 全程幾順幾清 係下半場少窒同多咗耳鳴聲
不過睇完唔係好明 等你聽日睇埋再傾
始終都唔同generation了
以前謝君豪真係一哥,又charm
睇完後去咗揾香港70年代社運資料
睇完羅永生呢篇之後會明多少少
https://www.cuhk.edu.hk/ics/21c/media/articles/c161-201705009.pdf

等睇,仲話預備中未入到播放頁
啱啱睇完,我都唔係好明
要「輪」下本場刊先
謝生近年集中搵人仔了
不過我都想睇下佢拍落的港產片
(如拆彈2,濁水漂流)
莊梅岩新劇D卡士矇矓相大家認唔認得出
我剩係認出潘燦良,另一個女認唔出
唔通係杜太?
之前聽過杜太話會有套舞台劇出
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞