有無巴絲傾下舞台劇?

561 回覆
19 Like 5 Dislike
我唔算多睇

而家期待年底葉德嫻套親親麗南

七月底睇如夢之夢,八個鐘分兩晚睇仲要西九

吳鎮宇王苑之袁富華套First Date諗緊睇唔睇

三月睇咗公路死亡事件,覺得麻麻地,比較鐘意莊小姐前作短暫的婚姻
脫皮爸爸
帝女花岩唔岩傾
公路死亡事件,悶、冇連貫
同埋結局扭橋好唔自然
不過瀑布嗰場視覺效果幾震撼
有無朋友仔傾下計
反對修訂逃犯條例 香港的終局之戰

星期六 早上9點
立法會將會開會討論有關修訂 暫未知會否表決
由於秘書處政變 原本由涂謹申主持會議改為石禮謙主持

事態危急
一定要阻止立法
否則香港直送中國受審
到時中國話你犯咗中國法律 無需證據 無需理由
就可以光明正大係香港夾你返中國
坐黑獄 洗你腦

此修例禍害大於23條立法
23條>>>(需危害國家安全,香港審判,香港監禁)

修訂逃犯條例 >>>(莫需有,中國政府可任意控告香港人任何罪行,香港會配合執法將你拘捕,移交中國審判及監禁,無需證據 無需理由)
如夢之夢真係好癲

咁你有冇黃詠詩?
如夢之夢加場了,共25場,一場八個鐘,肯定做到班演員殘晒
真係好癲
不過一生人有機會做啲咁癲嘅戲,又幾正
我公司就係西九隔離
分兩晚放工之後就行去隔離睇
巴打絲打有冇買"但願人長久"?
有江美儀張可頤, 好期待

之前自己有計過, 平均每個月都會洗HKD2000 睇舞台劇,
真係痴左線
短暫的婚姻

如夢之夢黎緊都去黎
外國 lion king 果d 你岩唔岩
我有買但願人長久$280咋,因為怕個導演伏,但又想睇謝君豪
暫時未諗,要留錢睇12月親親麗南,希望早鳥買到前d嘅飛
但願人長久感覺有點伏⋯
同埋我有唔特別中意睇有電視明星做嘅舞台劇

一個月2000咁你都睇得幾多喎!
咁你近排仲睇咗咩?
今年1月有冇睇 "玻璃動物園"?
都係張之珏導演
現場睇惠英紅幾震撼
基本上套套都有睇,
除非真係就唔到時間
而家好怕明星化既舞台劇, 票價真係太貴
同埋明星化既舞台劇, 多數觀眾質素都會差好多
同意,之前短暫的婚姻,IG勁多明影現場劇情的相,連坐頭幾行的人都係咁影
咁你覺得ok嗎?有人就係話張導伏
睇左, 惠英紅個角色睇到我擰哂頭
我聽網上的人講話惠英紅成場劇鳩嗌,好煩喎

如夢之夢5號有AB cast,同十幾年前一樣,不過我買飛時忘記咗呢個問題,好驚我嗰場唔係潘燦良
柒咗 原來唔係AB cast,香港話劇團在fb澄清咗
我會坐蓮花池位
本身諗過買中價飛,但發覺其實同最貴飛唔係差太多價錢,所以都係買咗蓮花池位,始終可以睇得全面啲

其實佢哋講會轉的位好似只係office嗰種凳,我睇大陸版的相就係呢種座椅
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞