[UOW/CCCU] 伍倫貢學院/城大專上學院 2019 討論區

1001 回覆
11 Like 20 Dislike
恕我孤陋寡聞
乜撚野伍倫貢? 唔撚講?
咁樣?
岩岩搵過佢傾計 係真係幾nice
佢咁鬆手 到時靚grade應該要多謝番佢
冇讀過critical thinking唔太清楚
有冇人知補考final會扣幾多%
igcse撞咗final
最高得B+
igcse撞左考試時間可以申請補考
B+
btw係咪通常6月補考?
我報咗6月去study tour
呢個唔清楚
你要申請就快啦 唔知仲批唔批到
你14 16號考 如果唔係撞正考試時間嘅話有機會唔批
去邊個Tour
14號時間撞到正
琴日申請咗 唔會唔批啩
咁得啦唔驚
搵左你喇巴打 check下tg
我讀個package trans唔到
咁慘去Cat A可能仲抵d
Western Art好撚伏屌你老母臭系Stone
講嚟聽吓
其實ac 4(即係又一城)其實係邊個位?
俾Murakami 教相比yumi 教,英文文理好,B起步👍
Queenie 最後一年俾她教leadership lecture ,的確好人,雖然有啲串,但跟她啲tips 溫,基本上唔會肥。不過換咗人教,就不手了
Summer 得兩科reg 一科understanding society 一科係暑假先有既social media
Sorry 唔係social media ,係storytelling
中日韓靠背,份卷唔會出得好難,如果咁都話難讀,咁其他都難讀啦
不過Murakami講英文真係好眼訓之餘,我係唯一一個飲左罐RedBull都可以短時間俾佢搞到訓得著既人
AC4=又一城商場,即係九龍塘地鐵站去城市大學會一定經過既商場
我知,不過係邊層?辦公大樓個邊?
佢已經係日籍老師之中英文好既先生嚟😂
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞