[UOW/CCCU] 伍倫貢學院/城大專上學院 2019 討論區

1001 回覆
11 Like 20 Dislike
啲ppt又難睇
Ching 聽日考?
係啊,唔係全部都聽日咩?
知唔知第11課點 完全無教過 on99
第十我都唔知想點,你第十點温
尻背 但好難記
點解會話呢科好讀啲ppt難睇,啊sir又廢
屌你個啊sir上堂講野講撚到1999我都算
個ppt同中學生做既一模一樣
塞晒d字入去就當係
佢個ppt啲字時大時細,仲要好亂
Public leadership 伏科
上堂都唔跟power point 教
因為轉咗lecturer以前queenie教好好人 exam俾囇tips
點解會無端端轉
就係聽呢科易讀先揀
我都係見個個話好讀
個肥佬真係唔掂,上佢堂係度懷疑人生咁款
中曬伏了 gpa無了
個肥佬真係廢到 又無tips
我依家同你個名一樣
知唔知midterm mean 係幾多
Canvas 有得睇
陣間就考Public Leadership
我ent全部堂走哂 present得A- 定唔知B+
鬼佬(Andrew)好好人
當時有好多文科既人同我一齊讀 考完end of term test之後佢地都話好易

個test係用電腦做mc (好多人出貓 用internet 上網搵答案 利申 我無)

唔知點樣先A+到 可能我present差掛
因為我個陣個組得3個人 但要做6個人既野

btw for後人:如果要揀ent totur唔好揀KK
佢好賤 本身鬼佬有張present assessment form俾佢填
但係KK話唔用鬼佬張form 覺得太過standard 所以自訂評分準則
當時exam(姐係做MC個份野)滿分好似係120
我得96分 心諗仆街100都無 實死緊(但我都係過mean的)
點知最後就A左

你唔洗咁擔心 鬼佬本身好人
巴打唔好咁講 本身我當年讀個陣 係queenie教
佢真心好好人 我後來想多謝返佢 因為佢俾A grade我 令我sgpa有3.6

佢真係好好人 因為我個tutor係Allison
我present個陣明明有好多同學問我問題 我都盡力答
但唔知點解佢派返張評分俾我個陣 Q&A個到得good而唔係excellent
反而我班朋友Q&A無俾人問過(一題都無人問) 佢地就有excellent
我覺得好唔公平 點解我盡力答 又有人問我野 會得good 但我班朋友無人問過就excellent?

我就email俾queenie 因為個present都幾重要下
queenie話會親自幫我跟 仲話會再check多次我個分同其他人個分

同埋早做完present份野(PPT)
可以俾佢睇一睇大概個內容同埋apa form有無錯
佢真係好好人的 midterm同final exam都有tips

或者依家轉左人教啦 所以乜都唔同哂
唔該哂師兄講得咁詳盡你個時individual係咪都A左?
師兄學霸 三個人carry哂成組可唔可以carry埋我

KK係指邊個
希望真係好似你講咁係好人
exam 150分滿分 你個屆mean大約幾多?
你exam 96分同project A- final grade A差唔多啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞