[UOW/CCCU] 伍倫貢學院/城大專上學院 2019 討論區

1001 回覆
11 Like 20 Dislike
我individual唔知自己係A 因為鬼佬無俾過我地睇幾多分
但係final exam 就係96 out of 120
我唔係學霸啦 我都係靠自己同埋ent所學既野本身係我強項黎

我已經上左岸喇 讀緊yr3 carry唔到你
不過你問野 我會盡量答你的

我唔記得左KK全名係乜鬼
總之你見到唔係Judy唔係鬼佬(Andrew) 咁另外一個人就應該係KK
鬼佬真係好好人架!
佢好nice 唔好睇佢外國人唔識華人既野!
其實佢私底下仲open過華人 同埋俾分真係好鬆手

我個屆滿分係120分嘛
個陣個mean好似都80幾

我唔記得左我project係A-定B+ 啊
同埋我當時係到諗 mean係80幾 但我得96分 會唔會都仆街
嘩 原來你個年120分總分 咁換番100%都好高分
你本身中學有讀過geog?

落番黎carry埋我先
多謝師兄 好想瘋狂問你野

我地今年好似轉左人教 唔見有老師叫KK
我見佢成日上堂都鬧其他人唔好嘈 比佢威嚴嚇到
聽完你講應該都係好人黎嘅
希望佢會高抬貴手唔好爛我grade

我以為每年都係150分滿分sorry

唔記得唔緊要 最後你A左 應該其他Assignment好高分拉番
未聽過 邊個Department嘅老師?
中學無讀過geog
你如果想既話 可以留低tg俾我
唔想就由佢 係到問都得
你講鬼佬鬧人?
當年我地都有鬼佬鬧 其實佢無咩野
就算鬧完佢都係唔會爛人地grade
佢鬧人 係想人地respect下佢
佢真係好鬆手 我讀佢另一科 本身midterm唔過mean 好驚exam實C硬
點知final B+

assignment都係hea做啦同埋我當時係覺得我D英文會嚇死佢添啊
係喇 就係依個名
係好多人唔鐘意佢 因為佢真係好hea教書同埋好仆街
成日都上堂播片播歌
又係其他老師背後講人地壞話仲要對住班學生講
同埋吹水吹到乜咁
有冇巴打知道幾時可以reg summer sem ?
想Reg乜
我見year2 sem b 要讀六科 所以諗住reg summer sem 等遲啲冇咁辛苦
但我見係assign 左嘅CGE 科
同問,不過係想拉翻高GPA
你係咪DSS人?
Ast嘅同學仔
咁癲嫁咩上堂播歌
你冇讀過geog點解讀呢科係你強項
我唔識加密定係你比我
啱呀 教calculus 同algebra 學到我成個傻閪禁
不過考試d題目similar tuto 先冇炒
原來係咁 好似真係幾好人
佢對你都咁鬆手 應該唔係Killer
我英文都係嚇死人你冇事我應該都過到骨
Yes
咁慘 TLQ有冇寫衰佢
不嬲唔填TLQ
因為我major係env所以ent對我黎講係輕鬆讀的
你俾我啦 你打:[member] 中間打野 [ /member]

[依到刪走個空白佢/ 就加密到
唔好傻啦鬼佬點會係killer
佢超級好人 我唔知佢平時對住其他人上堂個mode係點
但佢其實私底下好nice nice到核爆個種

我present個陣講講下都唔知自己講緊乜
this this this 咁 佢都無彈過我(同我個組)
其實asso班老師都係想你可以上返大學 唔會真係爛人grade咁痴線 除非太差/出貓
我之前讀critical thinking就真係爛grade 得B-
但我覺得cct堆野真心難 個堆狗屎 不過我自認自己無咩腦
諗唔通佢堆野
今個Sem CGE得Storytelling有得Reg,你想Reg?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞