[UOW/CCCU] 伍倫貢學院/城大專上學院 2019 討論區

1001 回覆
11 Like 20 Dislike
想問邊度有得報camp
出年入學嘅應該會得到@uowchk.edu.edu嘅email
https://email.cityu.edu.hk/uowchk/
出年入學嘅應該會得到@uowchk.edu.hk嘅email
https://email.cityu.edu.hk/uowchk/
有無人知social work ocamp邊到報名
驚無朋友
同問
我見佢個網話reg day 順延致8月7
我係報自資學位嗰個 到依家都未比過email叫我去搞
岩岩打去問 佢叫我等 又冇問番我資料
問多句都好唔耐煩咁
ASW Ocamp因為班師兄師姐啱啱完實習所以未有咁快,不過放心唔會識唔到朋友的,最起碼有十幾個你一定會熟到
唔難架 其實睇你GPA姐 CGPA3.8up實有機會嘅
6月頭registration completed又話7月會收email整學生證
都就嚟開學仲未有消息利申parttime

Brw有冇師兄知幾時有交學費嘅資料
申請ENLS要填埋sem2 sem3嘅學費
唔算伏 都幾易讀
想問下,我sem3唔rag ge,可唔可以下個sem reg返?
好多想讀嘅ge科撞哂時間
其實可以,但係你都唔知下個sem會唔會有開呢科
同埋你難確保下個sem個時間表唔撞cge
如果最後都係reg唔到你想要既科
最後一個sem讀6科 仲要自己唔想讀既科就會好辛苦
Ps. 4個sem reg唔晒3個domain 就會grad唔到
計埋必reg,我已經讀哂3個domain啦
我都係想reg返啲唔會爛嘅科,但今個sem撞哂時間
咁你sem4先reg啦
幾時報?點樣報?

同埋想知點reg 科、幾時reg
有冇讀緊機場營運及航空物流副學士嘅巴絲打?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞