[UOW/CCCU] 伍倫貢學院/城大專上學院 2019 討論區

1001 回覆
11 Like 20 Dislike
各位CCCU巴絲記得登記選民,你我有責,守護香港,最遲7月2日呀!!!
https://www.voterregistration.gov.hk/chi/home.htm

中史
中史 有啲咩做
同埋邊個教
黃慧閑老師-香港史、何宇軒老師-歴史方法、羅榮貴老師-社會史
都係每科一篇文、project 加考試,工作量還可以,老師好人,多啲consults就ok,考試都係背,又係嗰句啦,只要肯溫曬佢,A range應該唔難
就咁報NSA/ISD係唔係夠分都一定interview先入到?
fd interview 可以有咩問
唔識留...
有冇人今日返cge13207
向各位隆重推介
由林奠引入
全新概念-「直立式」道歉
呢科你居然搶到,恭喜

祝你有令Grade又有難忘回憶
有冇德福人試過用1200張帶紙quota ,小弟兩年未用過,求請教
A friend of mine started as a lecturer 👩‍🏫 at the college but quickly progressed to a director.
slow print好廢 成日印到一pat嘢
屌,諗到點印,印個時前半都掂,點知後期真係wtf成pat shit
我想問下 下年入學係咪已經係伍倫貢嘅學生?即係21年grad淨係出貢院cert?
apss個升學率其實係點讀呢科英文需要點
另外見啲人話Business Analysis都係神科 升ugc率好高,係咪真?
pam呢?升ugc率好高 但係啲人一致負評學習環境同啲人際關係環境
你指2020年入學? 應該就係啦
正正常常cgpa過三都有offer 英文Dse lv3-4社科嚟講足以應付 除非aim hku cu之類就建議yr1考ielts improve下

利申APSS舊生 已上岸
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞