[舊玩具]點解。。連養隻他媽哥池都。。

639 回覆
1159 Like 5 Dislike
我記得細個第一次要求我老豆買玩具比我
就係買左他媽哥池
樓主自己個樣黎
好撚想玩 細個有部奶白色x粉紅色 好靚
樓上唔好再quote圖啦
熊本係4u先有 我搵左個淘寶代購 佢會幫我刷埋材料
因為熊本係download characters 用他媽哥池個app搞
但我用iphone無nfc開放搞唔掂 靠佢幫我dl埋

我係有玩三國無雙 gundam mh 同太鼓

唔多明,如果我有NFC 就有?有無淘寶link ? thx
樓上唔好再quote圖啦
熊本係4u先有 我搵左個淘寶代購 佢會幫我刷埋材料
因為熊本係download characters 用他媽哥池個app搞
但我用iphone無nfc開放搞唔掂 靠佢幫我dl埋

我係有玩三國無雙 gundam mh 同太鼓

唔多明,如果我有NFC 就有?有無淘寶link ? thx

你用an機就可以自己搞
去淘寶search拓麻歌子 有間叫潮流xx 我跟佢買 佢俾埋中文翻譯說明書我
本來想即刻出lcx屌返隻廿週年
但google左4月出果隻sanrio版又勁吸引
有冇巴絲知邊度會有代購/預訂
媽 好毒呀

當年潮野嚟

講緊樓主隻野

oh sorry

想知x2

想知x2

Facebook上好似有個page會代購

想知x2

Facebook上好似有個hk page會代購,搵下"他媽哥池"
好似有句野叫物似主人形
想問下,4u 同 4u+ 同mix有咩分別?邊部係最新,邊部係可以用NFC ?
細個玩過隻養恐龍,次次玩到生第三隻腳就死,未試過生齊四隻腳

想知x2

Facebook上好似有個hk page會代購,搵下"他媽哥池"

唔介意既話可以淘寶 佢地會幫你刷埋啲downloadable characters同埋零食

睇到個post搵番出黎玩,想問下熟既巴絲打,呢款第9代有冇得係電話加場景/養熊本熊?
[img]https://na.cx/i/1dgZjb7.jpg[img]
睇到個post搵番出黎玩,想問下熟既巴絲打,呢款第9代有冇得係電話加場景/養熊本熊?

試下dl他媽哥池個app睇下過唔過到熊本入去
撚完熊本而家撚緊狗
連養隻他媽哥池都。。物似主人形
[img][url]https://na.cx/i/1dgZjb7.jpg[img][/url]

上網搵下個app先 第9代係咪就係4u/4u+?
撚完熊本而家撚緊狗

啲日文難唔難上手?
有冇買兩部生仔
撚完熊本而家撚緊狗
[img]https://na.cx/i/d5743MW.jpg[img]

啲日文難唔難上手?
有冇買兩部生仔

我買個陣淘寶賣家送上佢地自己翻譯既中文說明書
我有兩個fd同我一齊玩 但未結婚
[img][url]https://na.cx/i/1dgZjb7.jpg[img][/url]

上網搵下個app先 第9代係咪就係4u/4u+?

你機面有冇寫明係4u?
我有寫住tamagotchi 4u
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞