[舊玩具]點解。。連養隻他媽哥池都。。

639 回覆
1159 Like 5 Dislike
上面有巴打講個間 但係香港淘寶搵唔到,要大陸淘寶先得,因為佢會送埋電池,而電池係過唔到境

巴打
我買嗰間好似冇你呢間送咁多嘢

唉琴日仲養死左 去到第四代

其實除左舊電,最緊要都係本翻譯書,而家D選項多過以前好多,細個玩都識撞下撞下,新個D好多日文,冇本書真係睇唔明

我搵緊官方翻譯左既攻略書,唔想再淘喇,運費都唔少野
但係唔知邊度有

唔洗淘啊巴打
上貼吧其實有齊曬攻略
解完場境基本上就唔會再睇

上面有巴打講個間 但係香港淘寶搵唔到,要大陸淘寶先得,因為佢會送埋電池,而電池係過唔到境

巴打
我買嗰間好似冇你呢間送咁多嘢

唉琴日仲養死左 去到第四代

其實除左舊電,最緊要都係本翻譯書,而家D選項多過以前好多,細個玩都識撞下撞下,新個D好多日文,冇本書真係睇唔明

我搵緊官方翻譯左既攻略書,唔想再淘喇,運費都唔少野
但係唔知邊度有

唔洗淘啊巴打
上貼吧其實有齊曬攻略
解完場境基本上就唔會再睇

其實主要想睇d人物點養
貼吧搵唔到
想收兩隻復刻版
Tg: siufuu
想買sanrio果隻
間間鋪都炒到$550以上
有無巴絲推介下良心鋪?
有無人講下每部特點,又4U又MIX 又唔知點咁,想睇下玩邊部
想買sanrio果隻
有無巴絲推介下良心鋪?

我搵左兩個代購

聽代第一個代講係因為限量發售,每個人只限買兩部,佢地再排隊已經冇得賣,同因爲的貨留返比啲大型百貨公司,所以好難買到,上ebay個的都550以上,個代購話第二批貨要等到10月,個時先會平的,佢都話廢事我等,所以退返錢畀我

第二個代購佢有貨,不過都要5百幾,不過25號就有
有無人講下每部特點,又4U又MIX 又唔知點咁,想睇下玩邊部

我上面有張圖解釋咗,4u 同mix同其他有咩分別
唔記得左遮住部機個front cam?

我搵左兩個代購

聽代第一個代講係因為限量發售,每個人只限買兩部,佢地再排隊已經冇得賣,同因爲的貨留返比啲大型百貨公司,所以好難買到,上ebay個的都550以上,個代購話第二批貨要等到10月,個時先會平的,佢都話廢事我等,所以退返錢畀我

請問巴打第二個代購25號會唔會有現貨?
朋友27號生日 想買部俾佢
想買sanrio果隻
有無巴絲推介下良心鋪?

我搵左兩個代購

我開信和間精品
九月好似係行貨版
想買sanrio果隻
有無巴絲推介下良心鋪?

我搵左兩個代購

我問信和間精品
九月好似係行貨版
sanrio 版 sogo 好似之前有得預訂, 唔知佢地賣幾錢

第一日amazon jp 都成7000yen
5XX連運費同代購費差唔多
我搵左兩個代購

請問巴打第二個代購25號會唔會有現貨?
朋友27號生日 想買部俾佢

我都怕佢無,所以我都有問佢,第一批貨佢有比我睇過係係佢手,佢話返第二批貨95% 24號返,25應該會到我手,不過佢最後尾都有講如果無都會去實店買比我,你27號要要送比人我都唔夠膽答你,你可以問一問佢
我都怕佢無,所以我都有問佢,第一批貨佢有比我睇過係係佢手,佢話返第二批貨95% 24號返,25應該會到我手,不過佢最後尾都有講如果無都會去實店買比我,你27號要要送比人我都唔夠膽答你,你可以問一問佢

唔該晒巴打..
方便俾個LINK我去問嘛?

唔該晒巴打..

http://www.pictaram.com/tag/他媽哥池

唔該晒巴打..

http://www.pictaram.com/tag/他媽哥池

Send 錯,呢個唔係

唔該晒巴打..

http://www.pictaram.com/user/mii_nanana/4974638916
呢個先係
[/QUOTE]http://www.pictaram.com/user/mii_nanana/4974638916
呢個先係[/QUOTE]
唔該晒, 已問了
http://www.pictaram.com/user/mii_nanana/4974638916
呢個先係[/QUOTE]
唔該晒, 已問了[/quote]

我準備上淘寶淘一本攻略
我都買左部
邊度有攻略睇?
想問部mix唔係sanrio 邊度最平?
我都買左部
邊度有攻略睇?

你上網打拓麻哥子mix攻略會搵到少少,不過唔係好清楚,唔多詳細,如果想清楚的,就上淘寶買,佢係將原本個本攻略日文轉做中文
想問部mix唔係sanrio 邊度最平?

Mix 唔係 sanrio,我估都係淘寶,我去旺角都唔多覺得有得買
我都買左部
邊度有攻略睇?

你上網打拓麻哥子mix攻略會搵到少少,不過唔係好清楚,唔多詳細,如果想清楚的,就上淘寶買,佢係將原本個本攻略日文轉做中文

我買左saniro 唔見有攻略
我都買左部
邊度有攻略睇?

我買左sanrio 唔見有攻略
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞