[舊玩具]點解。。連養隻他媽哥池都。。

639 回覆
1159 Like 5 Dislike
笑撚咗
琴日入手左部復刻版,但已經唔記得哂點玩,過左成晚佢都未進化,到底點解
琴日入手左部復刻版,但已經唔記得哂點玩,過左成晚佢都未進化,到底點解

邊一代 有冇相睇下
冇噤過啲制?
頂原來仲有討論緊
20週年mix真係解曬場境就冇乜玩
反而舊版玩得耐啲

邊一代 有冇相睇下
冇噤過啲制?

入左右上角果隻 好似冇得同佢玩遊戲,剩係識食,仲要宜家仲成粒波波咁唔識大,好驚佢真係得個樣咩都冇得玩

邊一代 有冇相睇下
冇噤過啲制?

入左右上角果隻 好似冇得同佢玩遊戲,剩係識食,仲要宜家仲成粒波波咁唔識大,好驚佢真係得個樣咩都冇得玩

冇玩過最舊呢款
如果冇加入新遊戲,咁1996呢隻復刻版就好似得兩個遊戲,估左右同估數字
http://tamagotchi.wikia.com/wiki/Tamagotchi_(1996_Pet)
可能隻tamagotchi未夠大,玩唔到遊戲住
想買可以去邊買?
想買可以去邊買?

邊款先
舊黑白機市面好難搵下,舊玩具文具店都已經冇乜咁
好似上面1996復刻版有啲玩具店見過,有啲ig fb專業都有賣
要搵嘅Ebay淘寶會有,但有啲價錢唔平

邊一代 有冇相睇下
冇噤過啲制?

冇玩過最舊呢款
如果冇加入新遊戲,咁1996呢隻復刻版就好似得兩個遊戲,估左右同估數字
http://tamagotchi.wikia.com/wiki/Tamagotchi_(1996_Pet)
可能隻tamagotchi未夠大,玩唔到遊戲住

想買可以去邊買?

我果部係奇趣天地買,$148
當年無錢買
但有隻香港出嘅養恐龍仔機
好正

係咪呢部?
印象中細個都都有買

上行左二

想問下恐龍有無復刻?
頂原來仲有討論緊
反而舊版玩得耐啲

仲打算入手tim 溝下啲仔女唔好玩咩?
頂原來仲有討論緊
反而舊版玩得耐啲

仲打算入手tim 溝下啲仔女唔好玩咩?

其實隻隻都一樣玩法,都係養大佢,不過新個的有得開下場景,生個仔又會唔同樣,叫做多的玩法,有得連下機,我個人就買左兩部mix 20周年
有無復刻版既進化圖?
養到成舊飯團咁
係咁最後形態黎
有無復刻版既進化圖?
養到成舊飯團咁
係咁最後形態黎

呢到有,睇翻p1日本嗰邊角
http://tamagotchi.wikia.com/wiki/Tamagotchi_(1996_Pet)/Character_list
仲有張:
好耐冇玩 依家淨係喂野食 係咪得個樣
Mix 其中兩個場景要同三部機連機先有,如果無就只有六個場景
Mix 其中兩個場景要同三部機連機先有,如果無就只有六個場景

開個他媽哥池聚會連機

仲等緊部Sanrio到貨
其實有無需要淘本攻略
定等佢出Sanrio 版攻略

你禁快有 ,早知問你係邊到買

我都係今朝先去揾 480$

邊度有得買

邊度有得買

開個他媽哥池聚會連機

仲等緊部Sanrio到貨
其實有無需要淘本攻略
定等佢出Sanrio 版攻略

我淘晒兩本攻略,玩之前睇晒,黑白個本,主要係將部機嘅日文全部變曬中文比你睇,似係中文說明書,彩色個本就真係攻略少少,估的咩變邊隻,的道具賣幾多錢個的,睇完一次,再玩多幾次都記熟晒啲制,放低左

邊度有得買

同求 480好抵

邊度有得買

同求 480好抵

同求+1 搵左好多地方都冇 SOGO只係比訂左個啲
奇趣都有 5xx
奇趣都有 5xx

都估到奇趣賣5XX 佢啲野定價高過出面
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞