[舊玩具]點解。。連養隻他媽哥池都。。

639 回覆
1159 Like 5 Dislike
我同個fd都一人買左一隻sanrio mix版
到時係唔係可以兩個人一齊聯機?咁我同個fd果隻如果咁岩一男一女咪可以生仔?

可以聯機的
一男一女,好似好感度高嗰陣就可以求婚,之後生仔
到時係唔係可以兩個人一齊聯機?咁我同個fd果隻如果咁岩一男一女咪可以生仔?

可以聯機的

我地本來想一個買隻sanrio,一個買隻20th ver
點知個店員話d special 人物會無得聯機生仔,所以最終買左兩隻sanrio

可以聯機的

點知個店員話d special 人物會無得聯機生仔,所以最終買左兩隻sanrio

呢度有巴打有週年同sanrio mix。可以請佢試下

Btw
遲啲如果得你同個fd玩。其中一個可能要reset二次去幫另一方解場所 (如果你地冇其他mix機)

可以聯機的

呢度有巴打有週年同sanrio mix。可以請佢試下

Btw
遲啲如果得你同個fd玩。其中一個可能要reset二次去幫另一方解場所 (如果你地冇其他mix機)

無呀,就係得呢兩部
我買得太遲,如果早幾日買左,o係日本果時就可以去station度download xo仔
另外香港邊度有配件買?
仲有冇人玩緊4u 個nfc好似已經停左

係咪dl唔到熊本熊

死撚左

係咪dl唔到熊本熊

Nfc應該仲用到。只係冇更新..(?
(冇玩過4u,但見淘寶啲人都仲可以幫你dl曬啲野)
想買隻玩下,想問係唔係一定要同另一部機聯機先可以結婚生仔?

同埋巴絲會唔會玩幾日就玩厭

Between 肉桂狗好可愛

唔係
單機可以同機入面嘅人物結婚生仔

會唔會玩幾日就厭。。好難答 因人而異囉
我mix玩左一個月左右就收左皮

唔係
單機可以同機入面嘅人物結婚生仔

會唔會玩幾日就厭。。好難答 因人而異囉
我mix玩左一個月左右就收左皮

謝巴打資料 諗緊買唔買部玩下
其實我未玩過

係咪dl唔到熊本熊

mix有冇類似既野?

係咪dl唔到熊本熊

mix有冇類似既野?

冇nfc的
暫時4u/+獨有,要有android機先做到個NFC 。iPhone nfc好似唔work

要download嘅功能應該得你講嘅去日本station download
Mix可以聯動(。。?唔知用咩字)pc去玩遊戲賺錢

係咪dl唔到熊本熊

mix有冇類似既野?

冇nfc的
暫時4u/+獨有,要有android機先做到個NFC 。iPhone nfc好似唔work

要download嘅功能應該得你講嘅去日本station download
Mix可以聯動(。。?唔知用咩字)pc去玩遊戲賺錢

我見你話有人可以幫4u dl哂d野
我想八下mix有冇姐~
因為7/8月一定唔會去日本,暫時最快係黎緊9月先再去
無理由因為隻蛋走去6月飛一轉架嘛haha
玉桂狗係邊個場景可以撞到

最後個個

基本上sanrio land多d去就會撞到kitty,布丁,蛋同埋玉桂

基本上sanrio land多d去就會撞到kitty,布丁,蛋同埋玉桂

玉桂狗

最後個個

唔該曬 原來佢未成年仲未開 另外仲想問下 有冇變色個攻略sanrio版

依家我覺得佢大到好慢 好想快啲結婚生仔

最後個個

唔該曬 原來佢未成年仲未開 另外仲想問下 有冇變色個攻略sanrio版

上網睇大部份都唔係sanrio版,我搵到的又試左的,最想變白色,其他版本可以食棉花糖,不過我地無

最後個個

上網睇大部份都唔係sanrio版,我搵到的又試左的,最想變白色,其他版本可以食棉花糖,不過我地無

我淨係知花花茶可以變粉紅色
其他色未知食咩可以變

最後個個

我淨係知花花茶可以變粉紅色
其他色未知食咩可以變

香蕉變黃色,雪糕變粉紅色,忍者村個飛鏢蛋糕變灰
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞