[舊玩具]點解。。連養隻他媽哥池都。。

639 回覆
1159 Like 5 Dislike

決定分享下我隻4u 嗰陣好似玩左三日就好厭 唔知mix會唔會咁

Mix我仲解緊場境 未悶住

係遊戲又少左啲,又要成日死玩同一個game刷錢
呢排少左時間照顧佢就覺得佢幾煩下

岩岩結完婚

咩係解場景? btw原來我屋企有部ps 印象中好似玩法同4u差唔多
岩岩開始玩4u

為左熊本真係想入翻部

入啦 幾靚
有冇人玩緊4U識養熊本熊 有冇啲咩進化需求表睇
[img]https://na.cx/i/Ue1n22Q.jpg[img]
決定分享下我隻4u 嗰陣好似玩左三日就好厭 唔知mix會唔會咁

Mix我仲解緊場境 未悶住

係遊戲又少左啲,又要成日死玩同一個game刷錢
呢排少左時間照顧佢就覺得佢幾煩下

岩岩結完婚
[img]https://na.cx/i/h0K3CjE.jpg[img]

咩係解場景? btw原來我屋企有部ps 印象中好似玩法同4u差唔多

其實唔知係咪叫解場景
即係機入面去其他town/地方(場景),好似去tamatown 火之城 人魚宮咁
4u好似都有?
Ps冇乜睇過
岩岩開始玩4u

為左熊本真係想入翻部

入啦 幾靚

要遲下先 唔方便淘住
想買翻部黑白機玩

你有熊本熊既話佢info有講你餵咩俾佢食會變熊
出面鋪頭仲有冇現貨?
有隻3代 但冇電開唔到,好似中4買
我果隻叫Family Mametchi.....係咪唔好玩嫁
大家覺4u同mix邊部好啲?
屋企有部note 2
出面鋪頭仲有冇現貨?

唔清楚,要搵下。之前去過啲舊少少嘅玩具店都唔見有
我果隻叫Family Mametchi.....係咪唔好玩嫁

未玩過 見個款幾得意咁

食左好多都未變
始終忍唔住淘左隻,前幾日終於到
仲好多贈品,不過個套好流,M記D公仔來,仲要塞左入去拉唔埋拉鏈

開始養......
第1日

過左1陣.......

第2日.....進化仲有錢收

今日變左呢隻........
仲好多贈品,不過個套好流,M記D公仔來,仲要塞左入去拉唔埋拉鏈

開始養......
第1日

過左1陣.......

邊間淘?

食左好多都未變

要咩時期開始餵?

開始養......
第1日

過左1陣.......

邊間淘?

同埋幾錢?
上面有巴打講個間 但係香港淘寶搵唔到,要大陸淘寶先得,因為佢會送埋電池,而電池係過唔到境
有冇人4U 係自己用NFC刷野入去

唔小心重新開機左 冇曬啲野

我又冇NFC....

我又冇NFC....

我又冇NFC....

問朋友借住部android先啦
上面有巴打講個間 但係香港淘寶搵唔到,要大陸淘寶先得,因為佢會送埋電池,而電池係過唔到境

巴打
我買嗰間好似冇你呢間送咁多嘢

唉琴日仲養死左 去到第四代

巴打

其實除左舊電,最緊要都係本翻譯書,而家D選項多過以前好多,細個玩都識撞下撞下,新個D好多日文,冇本書真係睇唔明

我搵緊官方翻譯左既攻略書,唔想再淘喇,運費都唔少野
但係唔知邊度有

巴打

其實除左舊電,最緊要都係本翻譯書,而家D選項多過以前好多,細個玩都識撞下撞下,新個D好多日文,冇本書真係睇唔明

我搵緊官方翻譯左既攻略書,唔想再淘喇,運費都唔少野
但係唔知邊度有

唔洗淘啊巴打
上貼吧其實有齊曬攻略
解完場境基本上就唔會再睇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞