[舊玩具]點解。。連養隻他媽哥池都。。

639 回覆
1159 Like 5 Dislike

Sad。我記得我有部雞仔機又係跌左落廁所壞左

Btw 4u邊度有

之前係呢間買 唔知依家仲有無賣4u

其實4u玩落同其他有冇分別

買4u 前一部已經係樓豬果部 實有分別
不過越新果d越多角色囉 好多都係要另外買/去日本某d 地方scan code

岩岩fb page見遲下四月mix 會crossover埋Sanio
有蛋黃哥 little twin star養

無玉桂狗 負皮
btween 依家d機好厚好大舊 好樣衰
有得較靜音 拎埋出街

有玉桂狗呀

又要買過部新機?
老老柒柒依家d 他媽哥池機好撚貴 玩兩玩又三分鐘熱度我真係係咁先
笑到仆街
有同樓豬同一部同一隻色
有次浸左水壞左
btw 依家d彩mon 真心正4u 250$ 有交易

Sad。我記得我有部雞仔機又係跌左落廁所壞左

Btw 4u邊度有

不過越新果d越多角色囉 好多都係要另外買/去日本某d 地方scan code

唔知買邊部好

一定係買兩部 生仔玩遊戲

那有錢
淘寶有攻略買 講晒要養出邊隻就要有咩條件同鐘意d咩 最靚果d真係好難養得出黎 廿四小時都要睇撚住咁

岩岩fb page見遲下四月mix 會crossover埋Sanio

無玉桂狗 負皮
有得較靜音 拎埋出街

有玉桂狗呀

又要買過部新機?
老老柒柒依家d 他媽哥池機好撚貴 玩兩玩又三分鐘熱度我真係係咁先

咁又係。我都考慮緊,好撚450蚊玩幾日就唔玩
驚新野玩唔黎。又多日文
屌 搞到我都想玩返

無玉桂狗 負皮
有得較靜音 拎埋出街

有玉桂狗呀

又要買過部新機?

驚新野玩唔黎。又多日文

乜乜乜限量版果d唔止450 呢個價錢比屋企人知我買部雞仔機真係比人笑同屌都似

無玉桂狗 負皮
有得較靜音 拎埋出街

有玉桂狗呀

又要買過部新機?

驚新野玩唔黎。又多日文

乜乜乜限量版果d唔止450 呢個價錢比屋企人知我買部雞仔機真係比人笑同屌都似

有愛嘅1000蚊都照屌嘅
之前我搵人代bid部數碼暴龍機都用左七百幾 之後玩兩野就收翻埋。。
以前有2部,全部都壞哂

無玉桂狗 負皮
有得較靜音 拎埋出街

有玉桂狗呀

又要買過部新機?

驚新野玩唔黎。又多日文

有愛嘅1000蚊都照屌嘅
之前我搵人代bid部數碼暴龍機都用左七百幾 之後玩兩野就收翻埋。。

1000蚊比我玩幾日
不了
上年同女朋友係大阪買左隻計返應該港紙四百蚊咁上下,宜家個d多左野玩,玩下攝時間都幾好既
三月去東京買多隻20周年返黎玩下聯機交配
條女早兩年同佢細妹一人一隻,買左新款彩mon嗰隻他媽哥池,買番嚟嗰個禮拜咪日日玩囉,之後 影完相放上ig之後就掉埋一二邊,咁就幾舊水。自認三分鐘熱度真係唔好買,加上又唔是好襟玩,幾百蚊留嚟食下飯課下金好過
當年無錢買
但有隻香港出嘅養恐龍仔機
好正

係咪呢部?
印象中細個都都有買

記得當年阿爸老笠公司個80後下屬果部畀我玩
(佢聲稱)

黃世澤
當年無錢買
但有隻香港出嘅養恐龍仔機
好正

係咪呢部?
印象中細個都都有買

有上排左2 右1

Same!左二右一!
想問邊度有得賣
想問邊度有得賣

我都想知
想問邊度有得賣

我都想知

尖沙咀海港城lcx呀
笑死
想問邊度有得賣

我都想知

尖沙咀海港城lcx呀

只限20週年嗰四部
上年同女朋友係大阪買左隻計返應該港紙四百蚊咁上下,宜家個d多左野玩,玩下攝時間都幾好既
三月去東京買多隻20周年返黎玩下聯機交配

玩他媽哥池一定要交配
而家一得閒拎出黎玩下,玩手機game玩厭左

條女早兩年同佢細妹一人一隻,買左新款彩mon嗰隻他媽哥池,買番嚟嗰個禮拜咪日日玩囉,之後 影完相放上ig之後就掉埋一二邊,咁就幾舊水。自認三分鐘熱度真係唔好買,加上又唔是好襟玩,幾百蚊留嚟食下飯課下金好過

咁又係 所以小弟仲考慮緊,始終唔太好佢彩mon

想買翻tamagotchi music star或之前嗰啲

都係黑白機同埋呢個形順眼啲
劉在石咁既樣
呢隻叫日本大叔
著絲襪既變態佬
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞