[舊玩具]點解。。連養隻他媽哥池都。。

639 回覆
1159 Like 5 Dislike
已經落咗訂買兩隻

又幾平咁
今日先入左部20週年mix 唔知sanrio版有冇得單機解曬啲野

邊度買

淘翻黎 因爲買兩隻 所以有折又送毛毛套
仲有勁多贈品
TS日代屋
已經落咗訂買兩隻

又幾平咁
今日先入左部20週年mix 唔知sanrio版有冇得單機解曬啲野

我都今日入手兩部 都係呢間買

問左佢,佢話有限,有第一水未必有第二水,因為係限量,佢話得一隻色,我日頭問係第十幾個,如果要訂就要快,佢都係好難帶二三十隻返黎,先訂先得

你講緊我上面擺sanrio 果間?
已經落咗訂買兩隻

又幾平咁

邊度買

仲有勁多贈品
TS日代屋

點睇係咪真野
已經落咗訂買兩隻

又幾平咁
今日先入左部20週年mix 唔知sanrio版有冇單機解曬啲野

邊度買

仲有勁多贈品
TS日代屋

點睇係咪真野

唔太識。又搵唔到網上有假嘅mix
已經落咗訂買兩隻

又幾平咁

問左佢,佢話有限,有第一水未必有第二水,因為係限量,佢話得一隻色,我日頭問係第十幾個,如果要訂就要快,佢都係好難帶二三十隻返黎,先訂先得

係呀,ig 叫 ms.xxxx個間
已經落咗訂買兩隻

又幾平咁

係呀,ig 叫 ms.xxxx個間

我當初諗住一隻要5xx 仲諗住唔買 因為買兩隻就千幾
依家一隻3xx 所以我都訂左2隻了
雖然好想知點解咁平
已經落咗訂買兩隻

又幾平咁
今日先入左部20週年mix 唔知sanrio版有冇單機解曬啲野

邊度買

仲有勁多贈品
TS日代屋

點睇係咪真野

唔太識。又搵唔到網上有假嘅mix

唔係賺好多架咋喎應該 唔會有假下嘛
細個有玩初代白色版

想知4月出個SANRIO版同MIX 比會唔會少D角色?
好想即刻去買返黎玩#lme
細個有玩初代白色版

sanrio 果部又係叫mix 我都想知
可能無20 周年版果幾個角色?
細個有玩初代白色版

有機會會少左mix一啲角色

本身mix同20週年限定機入面嘅角色已經有唔同

普通機:

限定機(唔知點叫):

同樣都係27個角色,sanrio版我估應該都會係咁
細個有玩初代白色版

普通機:

限定機(唔知點叫):

好想買mix 但好貴 一買就4xx
細個有玩初代白色版

普通機:
[img]https://3.bp.blogspot.com/-AEe0af8s_pM/V54kVZd2OfI/AAAAAAAAAXU/jCbLsJxvziMKK3sdKu6T7qxWewRiWpTLQCLcB/s1600/MIX%2BCC.png[img]
限定機(唔知點叫):
[img]http://68.media.tumblr.com/2bedadb2af1db3c4b21ee92c8b4b5603/tumblr_inline_oedonq4JbR1toxdax_500.jpg[img]

一係唔買限定嗰兩款
波點同條紋機 350左右
我都係特登買部mix睇下好唔好玩 再決定買唔買Sanrio
細個有玩初代白色版

普通機:
[img][url]https://3.bp.blogspot.com/-AEe0af8s_pM/V54kVZd2OfI/AAAAAAAAAXU/jCbLsJxvziMKK3sdKu6T7qxWewRiWpTLQCLcB/s1600/MIX%2BCC.png[img][/url]
限定機(唔知點叫):
[img][url]http://68.media.tumblr.com/2bedadb2af1db3c4b21ee92c8b4b5603/tumblr_inline_oedonq4JbR1toxdax_500.jpg[img][/url]

一係唔買限定嗰兩款

我發現我都蠢咗,應該買一部sanrio ,一部20周年,禁咪兩部都有唔同角色,不過訂左兩部,無得改
想養熊本熊 係咪4u就得? Mix會唔會冇熊本熊?
宣布訂sanrio版果間價已加
要多謝我令佢咁好生意
想養熊本熊 係咪4u就得? Mix會唔會冇熊本熊?

冇熊本。4u同4u+都得
熊本要用nfc下載。mix冇呢個功能
要多謝我令佢咁好生意

我地係舊價?
要多謝我令佢咁好生意

我地係舊價?

我地訂果陣$348
依家要$398 喇
細個有玩初代白色版

普通機:
[img][url]https://3.bp.blogspot.com/-AEe0af8s_pM/V54kVZd2OfI/AAAAAAAAAXU/jCbLsJxvziMKK3sdKu6T7qxWewRiWpTLQCLcB/s1600/MIX%2BCC.png[img][/url]
限定機(唔知點叫):
[img][url]http://68.media.tumblr.com/2bedadb2af1db3c4b21ee92c8b4b5603/tumblr_inline_oedonq4JbR1toxdax_500.jpg[img][/url]

一係唔買限定嗰兩款

我好鍾意20週年黑色嗰隻 冇辦法啦 又要用錢啦
要多謝我令佢咁好生意

我地係舊價?

我地訂果陣$348
依家要$398 喇

仲考慮緊
細個有玩初代白色版

普通機:
限定機(唔知點叫):

一係唔買限定嗰兩款

我好鍾意20週年黑色嗰隻 冇辦法啦 又要用錢啦

,買完睇下岩唔岩玩先
要多謝我令佢咁好生意

我地係舊價?

我地訂果陣$348
依家要$398 喇

仲考慮緊

考慮到4月睇怕就要500 喇
要多謝我令佢咁好生意

我地係舊價?

我地訂果陣$348
依家要$398 喇

仲考慮緊

玩緊mix。暫時覺得冇乜必要入埋Sanrio
要多謝我令佢咁好生意

我地係舊價?

我地訂果陣$348
依家要$398 喇

仲考慮緊

玩緊mix。暫時覺得冇乜必要入埋Sanrio

到時如果覺得重複咗,就放一部sanrio,換一部20周年,應該可以多的角色玩,不過要等到四月尾先有,仲有二個月
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞