[舊玩具]點解。。連養隻他媽哥池都。。

639 回覆
1159 Like 5 Dislike
宜家D新機太女性化
細個老母唔比帶返學玩
放學一定一堆屎 佢心情又唔好又餓
唔會養到好野

睇到新款咁靚都想玩返
但帶返工一定比人笑

利申 大嘴忠實fans

鐘意就梗係照玩,話知你
[img][url]https://na.cx/i/4nwaPJ8.jpg[img][/url]
大嘴正啊。最正角色

我係睇完卡通片勁鐘意大嘴
佢應該受歡迎過豆豆?
去專門店好似大嘴products多d

根本係大嘴專賣店
話說而家買一送一。早知唔買住

早排去好多公仔特價
但想要既一早買左

有無去lcx個展

Lcx個展正啊 我都早買左啲公仔

同好
有無去影相會
隻大咀彈得好勁

冇去啊
Bb超得意
宜家D新機太女性化

我都覺 不過鐘意玩就無乜所謂啦
邊度有得買

問左 全款係$348 間野開左好耐 屌得過

正呀 即買

正呀 即買

正 好想養little twin stars

正呀 即買

已訂 等五月

正呀 即買

已訂 等五月

請問係咪一定要連線先繁殖到
自己玩咪好sad

正呀 即買

已訂 等五月

自己玩咪好sad

要兩隻 所以一定要連
識玩一定買兩部/搵朋友一齊買

正呀 即買

已訂 等五月

自己玩咪好sad

要兩隻 所以一定要連

Thanks, 咁唯有買多部迫男朋友玩
已經落咗訂買兩隻
當年無錢買
但有隻香港出嘅養恐龍仔機
好正

係咪呢部?
印象中細個都都有買

有上排左2 右1

我有 細個撞親個頭入醫院
出院姑姐送左隻俾我

上排左二正正就係細個玩果部
真係正版黎既咩?!
果陣老豆老母呃我話係女人街50蚊買

我都係上排左二
仲有下排中間 另外有隻雞 有隻狗 細個成抽野掛哂喺頸

正呀 即買

已訂 等五月

自己玩咪好sad

要兩隻 所以一定要連

繁殖好似唔洗要兩部
睇攻略話都係因為要解場境先要同人連機
不過有朋友一齊玩係好玩啲
已經落咗訂買兩隻

又幾平咁
今日先入左部20週年mix 唔知sanrio版有冇得單機解曬啲野
當年無錢買
但有隻香港出嘅養恐龍仔機
好正

係咪呢部?
印象中細個都都有買

有上排左2 右1

我又係左2 個時唔記得幼稚園高班定小一,放學番到屋企就即刻幫佢清屎同餵野食,好記得最後變左長頸龍,顯示得番個頭 佢死個日灰到我

正呀 即買

已訂 等五月

自己玩咪好sad

要兩隻 所以一定要連

繁殖好似唔洗要兩部

唔洗咩 我之前係同男朋友一人一部然後結婚 我以為要

已訂 等五月

自己玩咪好sad

要兩隻 所以一定要連

繁殖好似唔洗要兩部

繼續要佢玩
單機的話繁殖就同npc求婚/等npc同你求婚
好想叫朋友一齊玩,但冇個想玩

已訂 等五月

自己玩咪好sad

要兩隻 所以一定要連

繁殖好似唔洗要兩部

繼續要佢玩

準備買兩部sanrio mix

自己玩咪好sad

要兩隻 所以一定要連

繁殖好似唔洗要兩部

繼續要佢玩

已訂兩部

自己玩咪好sad

要兩隻 所以一定要連

繁殖好似唔洗要兩部

繼續要佢玩

已訂兩部

我都訂左了 你地都係我講果個訂?
條友突然好多生意
已經落咗訂買兩隻

又幾平咁
今日先入左部20週年mix 唔知sanrio版有冇得單機解曬啲野

我都今日入手兩部 都係呢間買
已經落咗訂買兩隻

又幾平咁

問左佢,佢話有限,有第一水未必有第二水,因為係限量,佢話得一隻色,我日頭問係第十幾個,如果要訂就要快,佢都係好難帶二三十隻返黎,先訂先得
已經落咗訂買兩隻

又幾平咁

問左佢,佢話有限,有第一水未必有第二水,因為係限量,佢話得一隻色,我日頭問係第十幾個,如果要訂就要快,佢都係好難帶二三十隻返黎,先訂先得

訂一隻養melody
已經落咗訂買兩隻

又幾平咁

邊度買
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞