[舊玩具]點解。。連養隻他媽哥池都。。

639 回覆
1159 Like 5 Dislike
如果有人玩厭 sanrio版, 想300hkd收多隻

或者有冇人會想連機

有意tg
http://T.me/Newre
玉桂狗係邊個場景可以撞到

最後個個

唔該曬 原來佢未成年仲未開 另外仲想問下 有冇變色個攻略sanrio版

上網睇大部份都唔係sanrio版,我搵到的又試左的,最想變白色,其他版本可以食棉花糖,不過我地無

我淨係知花花茶可以變粉紅色
其他色未知食咩可以變

香蕉變黃色,雪糕變粉紅色,忍者村個飛鏢蛋糕變灰

餐廳有杯白色面層藍色底層既野會變藍色

補充一下:花花茶係變淺粉紅同雪糕個隻色唔同
雪糕深粉紅黎
如果有人玩厭又唔想hold著,250-300放比我
想收一隻mix or sanrio版 玩下
有無人收機
有無人收機

邊部?放幾錢?

或者有冇人會想連機

有意tg

或者有冇人會想連機

有意tg

二手 350$
已經賣左
終於可以溝玉桂狗
聽講日本賣到斷曬貨 唔知真定假
終於可以溝玉桂狗

個代購都係禁講
岩岩係instagram 見到$540現貨
諗住送比囡囡做生日禮物
終於可以溝玉桂狗

個代購都係禁講

我有朋友去買 行左好多間都買唔到 要去到山卡啦先買到
終於可以溝玉桂狗

返哂貨啦,之前可能係。
我買果時(51gw果排)一街都係貨
終於可以溝玉桂狗

個代購都係禁講

唔咁講,點樣開5百幾6百呢個價?
終於可以溝玉桂狗

個代購都係禁講

你朋友去邊度買?間間yodobashi都有貨bor
終於可以溝玉桂狗

個代購都係禁講

佢買個時已經係半個月前 唔知係咪個時第一派比人掃曬
終於可以溝玉桂狗

個代購都係禁講

咁岩,我成個51gw都o係日本,都係果後時間買
終於可以溝玉桂狗

個代購都係禁講

咁岩,我成個51gw都o係日本,都係果後時間買

依家應該返曬貨 見好多代購都有貨

點解佢會變左鬼仔

點解佢會變左鬼仔

死左 重練吧

點解佢會變左鬼仔

死左 重練吧

咁我養過啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞