[舊玩具]點解。。連養隻他媽哥池都。。

639 回覆
1159 Like 5 Dislike

又有新,係日本限定

可愛

同little twin stars mix 會令你萬刧不復

食雪糕太多,變咗粉紅色,本身黃色

關食野事架

關食野事架

係丫,某的野食左5次就會變色,不過要食的咩就真係要試,如果係正餐個的,好似大部分話就算飽左都食到,通常個的野食都係得一種色,不過其實我都係上網睇,咩色食咩因爲mix有太多版本,所以有的場景的餐廳唔同,有的我地無,有個係食完棉花糖會變白色,不過我地就無個個場景個餐廳,不過我估我地都有其他野會食完變白色,不過唔知係咩

關食野事架

係丫,某的野食左5次就會變色,不過要食的咩就真係要試,如果係正餐個的,好似大部分話就算飽左都食到,通常個的野食都係得一種色,不過其實我都係上網睇,咩色食咩因爲mix有太多版本,所以有的場景的餐廳唔同,有的我地無,有個係食完棉花糖會變白色,不過我地就無個個場景個餐廳,不過我估我地都有其他野會食完變白色,不過唔知係咩

巴打身為男人都玩sanrio他媽哥池
https://img.eservicet/upload/2017/05/05/213134_3870d298b242ce9b44325719cb5109c7.jpg[/img]

食雪糕太多,變咗粉紅色,本身黃色[/quote]
關食野事架[/quote]

係丫,某的野食左5次就會變色,不過要食的咩就真係要試,如果係正餐個的,好似大部分話就算飽左都食到,通常個的野食都係得一種色,不過其實我都係上網睇,咩色食咩因爲mix有太多版本,所以有的場景的餐廳唔同,有的我地無,有個係食完棉花糖會變白色,不過我地就無個個場景個餐廳,不過我估我地都有其他野會食完變白色,不過唔知係咩[/quote]
巴打身為男人都玩sanrio他媽哥池[/quote]

同女朋友一人一隻

同little twin stars mix 會令你萬刧不復 [/quote]
我第一代Mix左twin star
而家二,三,四代都係藍血人。。。

食野食到佢變第二種顏色囉
終於訂到隻他媽哥池

同little twin stars mix 會令你萬刧不復

食野食到佢變第二種顏色囉[/quote]

巴打 我琴晚買左隻mix返黎,摸到而家連遊戲都唔識點玩 可唔可以教學下 好無助

巴打 我琴晚買左隻mix返黎,摸到而家連遊戲都唔識點玩 可唔可以教學下 好無助[/quote]
自己睇說明書

巴打 我琴晚買左隻mix返黎,摸到而家連遊戲都唔識點玩 可唔可以教學下 好無助[/quote]

你想我教的咩?好難全部都講晒,不如有咩唔明問我,我仲易答你,如果係開場景個的,你可以上google 打拓麻歌子去搵,不係大陸網多

巴打 我琴晚買左隻mix返黎,摸到而家連遊戲都唔識點玩 可唔可以教學下 好無助

你想我教的咩?好難全部都講晒,不如有咩唔明問我,我仲易答你,如果係開場景個的,你可以上google 打拓麻歌子去搵,不係大陸網多[/quote]

呢隻,禁咩制都唔係 點樣玩
笑撚左

你想我教的咩?好難全部都講晒,不如有咩唔明問我,我仲易答你,如果係開場景個的,你可以上google 打拓麻歌子去搵,不係大陸網多

呢隻,禁咩制都唔係 點樣玩[/quote]

呢個唔係我個隻版本,我無呢個game,所以真係幫唔到你,不過我都幾肯定呢到有https://tieba.baidu.com/f?kw=拓麻歌子&ie=utf-8&pn=0&

因為我見有人講過,不同你可能要搵一搵,你睇張相如果個樣係一樣就係,因為唔同人玩唔同版本

呢個唔係我個隻版本,我無呢個game,所以真係幫唔到你,不過我都幾肯定呢到有https://tieba.baidu.com/f?kw=拓麻歌子&ie=utf-8&pn=0&

因為我見有人講過,不同你可能要搵一搵,你睇張相如果個樣係一樣就係,因為唔同人玩唔同版本[/quote]

唔該巴打
我同個fd都一人買左一隻sanrio mix版
到時係唔係可以兩個人一齊聯機?咁我同個fd果隻如果咁岩一男一女咪可以生仔?

因為我見有人講過,不同你可能要搵一搵,你睇張相如果個樣係一樣就係,因為唔同人玩唔同版本

唔該巴打[/quote]
http://www.vpets.org/guides/tamagotchi-mix-guide#OuttoTown呢到有

The star catch game is pretty simple. Stars and UFOs will fall from the sky.
You will want to catch the stars, but avoid the space ships.
Wait until your tama places its basket just below a star, and it prompts you to hit a button.
Do not hit the button if your tama tries to catch a UFO. Successfully catch 10 stars and no UFOs to get a perfect score.

Btw Spacy ver呢隻幾靚
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞