突發!epic ceo表示如果steam肯減少抽成 佢地就會停止新一輪獨佔大行動!

315 回覆
13 Like 254 Dislike
其實你明唔明scan電腦檔案係一件幾嚴重ge事, 未經同意下收集使用者資料, 就算個文件無上傳到任何地方都係侵犯緊人權

我同時都剩係講佢會scan電腦, 無講到佢scan完之後會用作咩用途, 你唔洗咁快話無問題

就正如我無啦啦點左你相影曬你相, 再同你講無用GA, 你同意我先用, 咁你又接受到?
咁你咪裝display driver
一裝就scan你電腦有咩game
好得人驚好嚴重架

網都唔好上
好多網read你cookies再比target ad你睇

Thor仲係Avengers End Game玩Fortnite添呀
幫騰訊宣傳spyware可恥

仲唔入Avenger post屌柒班友奶共?
支那打手
知你班友好有影響力
罷買好成功
迫到d game廠唔敢再玩獨佔上返steam啦
明明個銷量係樓主自己post出黎
連登d正評冇撚用嫁
知你班友好有影響力
罷買好成功
迫到d game廠唔敢再玩獨佔上返steam啦
明明個銷量係樓主你地自己post出黎
連登d正評冇撚用嫁
up mud 9
講到全世界得連登反epic咁
玩具撚講嘢真有見地

點解咁多頁以黎都無epic打手解釋張圖
識奶一定係奶中共
奶外國真係on99
阿共仔既陰謀詭計
一個 -99% 都收你皮啦
咁多人反
25萬條數點黎?
見到epic game 即刻唔玩,偷竊資料件事出街後都del埋

好似有唔少game只係在epic獨佔一年
之後都會在steam上架
之後反正都係舊game 梗係等佢75%off先再買
又唔係賣平左係度扮正義之師
除左有得玩比你勒索嘅game之外玩家揀你唔揀steam有乜好處
一係你出少句聲
一係去賣咸鴨蛋啦
我依稀記得當年left 4 dead 2首週就賣左200套
Steam有雲端幫你back up 你d save ,以免你部電腦壞左又要重練。
笑撚死人咩epic,gamer自己有啲正常道德觀都唔撚會落你搭啦
你明唔明咩叫第一方平台?隻game係ubi出,佢出返係自己平台咪冇問題,而家Metro, botherland唔係Epic出,佢買返嚟獨佔咪有問題(Epic 係publisher,唔係遊戲開發者)
收皮啦偷個人資料仲扮道德撚
而加epic係高價挖steam既developer去佢到獨佔
以本傷人
epic獨佔我一定唔會買
因為唔想分幾本集郵薄
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞