突發!epic ceo表示如果steam肯減少抽成 佢地就會停止新一輪獨佔大行動!

315 回覆
13 Like 254 Dislike
唔同
果2個係代表作
自已出錢整既

但epic 係用價錢玩獨佔
破壞市場體系
竟然有兩個人幫epic講說話, 5毛真係咁好賺?
正常game一半價錢先得25萬
正傻鳩黎, 鬼唔望過多幾年好似block強國咁block鳩埋你香港, 等你奶epic奶得咁過癮
bb係sony俾錢開發

halo直頭係屬於ms

條友咁都溝埋黎講 不如話老任獨佔mario啦
收中資錢收到傻L左?

咩邏輯????自由市場
The Division 2 has more PC preorders than the original, despite skipping Steam
https://www.google.com.hk/amp/s/www.pcgamer.com/amp/ubisoft-explains-why-the-division-2-is-an-epic-games-store-exclusive/
我買都係直接係Ubisoft個uplay買
用都冇用過epic
係唔知點解有d人寧願比貴d都要死攬steam
我用左咁多年Steam又唔覺得佢特別好用wo
根本而家就0影響
我嘅睇法都係因為睇到樓主篇文講冇steam都有成4份之1先有
係連登仔唔中意聽事實
貴?邊有人正價係steam買野
總之epic獨佔就點都唔會買
有ps4版就買ps4版,無就當無出過
比你嬴到連登呢場交又點
事實擺左眼前
epic收皮啦
又有間諜程式
有冇steam嘅社群服務 又冇得退錢
就算steam唔改分成 啲玩家都唔會轉會啦

gaben點會理你
有Epic一定唔買
竟然有兩個人幫epic講說話, 5毛真係咁好賺?
比你贏到連登呢場交又點
事實擺在眼前

屌,打撚錯晒d字
steam:who?
用下個豬西腦先回post啦屌你老母
企撚開啦書蟲
擺epic無問題,只要唔係獨佔任你,等玩家揀買邊邊
有ps4就情願貴d都唔買epic獨佔,就比廠商睇下epic佔到幾多市場
依加廠商咪睇到就算你班友反應咁大
話罷買又盛都佔到成四成之一囉
epic 會唔讀取電腦資料
請放心使用
Epic獨佔又砍價賣先得1/4,真係收收皮先
仲要鎗game
其實佢只係比錯例子

Rockstar嘅Red Dead Redemption 2
Sega嘅人中
Capcom嘅MonHunt

你如果想講人中 / MonHunt PC都有出
但獨佔咗成年,咁同Epic好多game獨佔一年之後係Steam出有咩分別?
人中無留意開唔知

但係rdr2同mhw xbox都有架喎
總之非steam不買
你太高估PC Sales數字

Call of Duty Black Ops 4: PS4 9.32m
Call of Duty Black Ops 4: XBox 4.85m
Call of Duty Black Ops 4: PC 0.13m

PC有1/4係好多

http://www.vgchartz.com/game/221291/call-of-duty-black-ops-iiii/?region=All
http://www.vgchartz.com/game/221290/call-of-duty-black-ops-iiii/?region=All
http://www.vgchartz.com/game/221292/call-of-duty-black-ops-iiii/?region=All
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞