Gameboy 30週年,你懷念邊隻遺忘咗嘅game

1001 回覆
256 Like 4 Dislike
好似仲開到機 聽晚應該可以開得番 而家好忙搞唔到住
Soukoban 玩到後面眼都殘 點解果陣細粒到咁都睇到
果陣插ac電玩左成個月先爆到
World Bowling
屌呢隻細個玩勁難 打左一個都好開心 唔知係細個on 9唔識定真係難
我有隻20 in 1真係有20隻
呢隻有印象好沉迷 有冇爆機就唔記得 好想玩番
絕對無敵,元氣爆發
Warrior
呢隻正
落雨會跣腳同甩手

不過最衰係整到源三超廢
有幾多人知

第一次超級機械人大戰
出咗係 game boy 到

試水温
最後點石成金

同 ironman 整個 Nick fury 一樣
好多回憶
係勁在爆到機 唔係記性 我第四五關已經卡
雖然同一隻game但唔同版本
之前玩mario有個版本係一跳跳勁高
高到超出個畫面
Tennis

Final Fantasy Adventure 姐係聖剣伝説
第一次玩既RPG

小新

估唔到冇人提金太朗,好好玩

Batman

Felix the Cat都好好玩

熱血高校就連GBA都有出

Elevator ActionGBA一樣都有出
聖劍傳說
去到陸行鳥到卡關

唔知點玩
如果你拆左塊灰色野 小心掂個mon 上次輕輕地壓左下就爆 之後就開始揮發臭味
細個個時全家人睇住阿哥爆機個一刻 畢生難忘
放得耐 ab制反應 speaker都會老化
Ebay有得買野自己換
唔係突登拆 係已經甩左 佢係用d 好似aa 膠咁既野黐住。。
龍珠1 指令果隻,其實元氣彈有咩用
同埋個地圖點睇? 仲有移動

爆左幾次機都唔知係點
避人地大招真係驚禁錯。扣好多血

武術大會抽到gigi
求 keywords 想救番入AA電果part 而家要插ac 電先玩到

其實塊野透透地 見到d膠
不過果陣見甩左仲清 所以無痴返 但果陣都未至於壓一壓就爆
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞