Gameboy 30週年,你懷念邊隻遺忘咗嘅game

1001 回覆
256 Like 4 Dislike
玩左咁多集機戰,個人覺得呢一集杜門既頭像其實係咁多集中最型棍既一集
呢隻敵人隻東方不敗好正,搵個人同你打要迫佢用哂精神先可以用狙擊KO佢
玩左一陣都係不停出日文問題,跟住就停左
就係呢關,我用正樹打帶跑放地圖炮,佢地就唔會郁,成堆都可以磨死
你一係佢射程範圍佢就會打你,所以要一擊脫離
雙截龍
國華
好港式
點解你仲可以記到咁q多

終極風洞真係
中間有鏡反彈果關 好鐘意特登射到kick住係塊鏡中間彈彈下 又嘈到死
冒險島
呢兩隻Batman都好玩

呢隻唔知做乜鳩

仲有呢隻蜘蛛俠又係唔知做乜鳩第一關喺個公園打啲踩滑板街童

得番呢4餅帶,好可惜係唔見咗餅冒險島。但以前買帶,唔知點解有說明書送

4隻幽遊都好玩
魂斗羅
https://www.youtube.com/watch?v=uJH-9GENMAA
去到平面地圖就成日死
隻wario 勁好玩
齊寶物起城堡, wario 攻擊方法又比mario 多,撞人,投擲
個樣賤得黎夠抵死有火箭帽好爽
屌 好多都玩過
代表D咩
Yes ! 終於有人知呢隻game 玩拳拳拳
賓尼兔
吞食天地
蠟筆小新系列
動物橫町
無記錯踢2加龜波氣功都係特殊指令技
童年回憶
第一次接觸機械人大戰
玩左幾次之後發現有得學石破天驚拳
勁開心
之後買左隻機械人大戰 係講網絡版 打比賽拎冠軍
有冇人玩過
同一樣既粗炮,我地大敵人一炮就扣差唔多1/3血,但敵人中就扣勁少。敵人仲要有火箭用,中左即死
次次打到戰機個關都死晒d命

機戰都好玩,最尾個關玩左好耐先用閃光高達過倒
呢隻係機戰link battle。
但係幾好玩,但有部分機體既設定好奇怪。
比如閃光高達用閃光掌係0en, 但神高達用爆熱神掌要30en, 雖然神高達攻擊力高少少,ap亦多一格, 但神高達一無en就會變傻仔,所以反而唔夠閃光高達好用。
第四代有部分招式到今時今日都仲係唔識點用
係,大力過波,成功感勁大

菲利嗰集就不了,個開頭勁耐
一完唔知頭唔知路就gg又要再睇
睇YouTube 好過
https://youtu.be/pHivOhGAeFU
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞