Samsung Galaxy S & Note 討論區 ( 47 )

1001 回覆
14 Like 9 Dislike
好的 唔該
去1到呢版之後點算?
我用上面有位巴打既方法轉vpn黎裝goodlock ,有左行edgelighting+但用唔到
而家冇得拎key
sorry 睇嚟我啲資訊太out
高價高配都冇用,我之前就係誤信網上打手,吹到部Galaxy Tab S4直頭代替PC,六千幾銀入咗,屌佢老味用咗幾日掉都掉唔切
一開始S10個指紋廢到唔大力㩒落去都解唔到
岩岩碌youtube睇到有條片講指紋更新左之後輕輕一tap都解到
我即刻拎起部S10試
真係就咁放隻手指上去唔洗比力都解到
巴打可否分享下
本身對S4有興趣
用835而家仲要$4000幾
咪玩啦大佬
減多千幾蚊就差唔多
唔俾人再拎key, 咁之前申請左,之後要更新個key 咪更新唔到?
想問有無得較指紋解鎖嗰陣震一下
s10
香港幾時先出影相night mode
就去旅行喇屌
暫時係
我之前有提過,本來諗緊買Surface Go, 但驚佢慢,但見有人話Tab S4可以取代PC,又正又快, 見佢當時配置唔差,心諗Android應該冇Windows咁大食,點知買完先屌鬼,佢哋吹到Dex mode直頭PC咁,實情根本係一個廢嘅介面,同一部普通Android冇乜分別,個office根本就係Android嗰個,後來有個長輩親戚嚟屋企, 講開佢話想買iPad, 咁見部機自己唔啱使啫,或者人哋啱用,咁就送咗俾佢。 佢攞住嘅時候鬼咁開心,又向我老母讚我生性,點知過年去佢屋企拜年,見佢用緊iPad,咁多口問佢部Tab S4用成點?佢好唔好意思咁話一早賣咗換咗部iPad,搞到當時氣氛幾撚尷尬
覺得會影響散熱
減多千幾都係唔夠 iPad Air 砌
有無巴打覺得部s10+好食電
係咪壞左
有無解決方法
睇下咩垃圾APP 食電
18/4 起買s10 換ironman套 ,係未每部s10只可以换一個?
買過s9+ s7+ n9 3部行貨
應該唔關app事
我之前用c7之後將d野過落s10+
再無裝過其他app
c7都無食電問題…
有無link
攞嚟取代pc真係得啖笑
普通睇下片都ok嘅
唔通可以換一打
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞