Samsung Galaxy S & Note 討論區 ( 47 )

1001 回覆
14 Like 9 Dislike
如果你係clubs 登記左就有紀錄
係咪個款條片跌落地下?
how much ?
令我諗起studio 送個個
我想問android用whatsapp文件send相比人,人地都係android,點樣可以令人地識得自動dl落媒體庫?佢而家個路徑就係去左whatsapp documents既private入面,但個個都話咁收相好煩
s10?
有無巴打知? 係咪一定要落街鋪整?
唔使nfc
smart octopus 一樣用到
我都識淘寶,我都整過訂製機殼,唔好即刻就話人係水魚
我現場睇完貨覺得堅正先俾錢既
淘寶既幾十蚊我試過,出黎張圖係矇既,個殼都係普通硬膠殼
百幾蚊我都試過,都唔及而家依個咁好
更新咗都係未fix
我覺得咁換會後悔, 一係雙修囉
因為我用緊 Beta
https://send.firefox.com/download/5a8c335ed50fbcfe/#PxvIxr5ddZ9Eg8QZfQ0cNA
網上搵到最新既版本
我note8裝完都冇
S10既巴打試試
s9+ 更新完fix咗
Google play個update
係beta版定普通更新
普通更新
幾錢邊度整
係 s10+ 係咪有啲會影響個指紋
老實 你買部中階機 咁就一定比唔上iPhone嘅
如果你買完唔啱玩
轉個頭走去話Samsung=垃圾咁就真係
用文件send應該係咁
我入埋beta都重係唔得
我就係覺得生果依家好似無咩特別先想轉下環境用下其他機
而且啲電比我上想像中食得快好多
其他都係咁樣
如果我試左三叔既中階機,又覺得岩用
點解我仲要比咁既價錢買生果?
不過我都係心諗試一試既心態
咁我又唔會無喇喇屌9人垃圾既
好多時都要試左先知
我兩個都dl曬,但要係邊到㩒先錄到我淨係見到下載個file見到個檔案
https://spinfiteartip.com/zh-TW/product-detail/88
呢隻CP100Z 短過CP100 所以唔會頂到叉唔到電
我跟佢distributor個list搵到中國地區DUNU呢個代理
順住喺淘寶買 唔使100蚊人仔買2送1抵過喺香港買好多
而家仲有2對中碼喺手
https://www.price.com.hk/product.php?p=282302
香港賣緊過百
click個file再㩒安裝
個檔案格式係apk嘅話即係app嚟
要自己裝
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞