Samsung Galaxy S & Note 討論區 ( 47 )

1001 回覆
14 Like 9 Dislike
用到
正呀ching
cut 咗好多function,聲又唔係好幾多
要down曬兩個定是但一個都得?
升咗one ui? 升完之後一個禮拜內有機會比正常熱同粒電倒水 通常大更新都會咁 我部舊嘅s8都係 不過而家正常返
有無人有WhatsApp 唔識background run
收唔到notification 嘅問題?
瞓教第二朝起身睇一定無notification
要自己撳入去先彈出嚟
一樣,唔升好過升
buds 真心垃圾
有冇人知香港邊度仲有s8 plus 靚少少既case買? (e.g. 有disbey or 小新公仔嗰類或皮質地,唔係單色嗰類透明hea case)
我dl晒兩假
裝左個大先再裝細

細果個係下拉short cut
希望keep住出哩啲size
s10e 上個月尾賣4700
一個月後既今日就4千3
電量再耐用啲就好
price最低價
想問吓s10+ 可唔可以share電畀galaxy watch 42mm版?

新款我知active可,但上代可唔可咁樣背對背差電?
gear s3都得
ok thxs10 屏下指紋最近都fix埋慢解,
可以安心出機咯

btw上面有巴打話2019 buds衰過2018 ,可唔可以講點衰法?
唔好意思
想請教下點用
已經兩個都裝左

下拉加返個shortcut先
加完禁實個shortcut可以入去set野
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞