Samsung Galaxy S & Note 討論區 ( 47 )

1001 回覆
14 Like 9 Dislike
咁我應該係仲未update到
join by joaoapps
想買buds 有無巴打講下通話清唔清晰
其實而家d智能手機都發展得好成熟,所以我覺得如果你唔介意你上面講果幾點,其實a70絕對夠用
起碼應該唔會係伏先
Samsung flow
sammobioe down rom 自己odin 刷
flow係咪要連到同一個network先得?
真係
sidesync功能好好多
雖然我係舊機仲有sidesync用
但係得flow有藍芽
有時唔同網絡就局住用flow
真係垃圾
flow唔洗
藍芽/同network
但前題係電腦有藍芽
唔該曬
咁應該大碼唔岩用
我見仲長2mm
巴打多左既中碼會唔會轉售?
https://t.me/Username449
可以呀 我tg send 咗message俾你但被block
可唔可以check下setting?
tg應該係我問題 搞緊 一陣應該可以搞返掂
搞返掂 可以check tg
我兩個都㩒左安裝你話要自己裝 即係點
sorry我個人比較蠢
有無人係中國移動出機?想問下而家s10+128gb幾錢?琴日望過下客戶優惠價63xx,上台61xx,無問個sale,可能佢個價錢無update,d人又話上台54xx既,唔該各位巴打先
我冇用 beta, 就咁去 Google Play 更新都變返 16:9 利申 S8
試下flow或者pushbullet啦
請問一下係校咗正常mode嘅情況下,
有時啲通知得震機係咪正常?
同埋邊到可以熄咗tap screen會顯示指紋位依個功能?
三叔影相pro mode係咪得主鏡??
無其他鏡頭?
同埋拍片點轉其他鏡頭
有無最新上台機價/淨出機 價格?
問過人話都唔錯
最忌大風環境講電話 喺餐廳少少嘈嘅環境都ok
有無人用過magnetic adsorption case s10
個個都話中國移動出機平,係我誤會左定點,啱啱問門市原有客戶淨機優惠價61xx,從其他台轉過來先54xx+月費plan

ps:本身都係用cmhk
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞