Samsung Galaxy S & Note 討論區 ( 47 )

1001 回覆
14 Like 9 Dislike
諗緊買Case Liquid Air 定rhinoshield crashguard
唔知會唔會好厚
整完都係好左少少
咁有無得唔洗開住個app都自動分到係八達通定信用卡
我問左,smart octopus可以買到全月通,下個月試下先
正常係唔使開app都用到google pay㗎
others嗰度你睇下有冇tick晒google pay同samsung pay
去dcfever收?
個speaker送上門要自己俾20
又唔係samsung包
住宅先要
填公司地址,商業區唔使俾
想問大家如果轉台連出機邊個台最平
本身太陽台7月到期, 想出部s10
有冇巴打用過 dbrand 既手機殼?
望落好似都唔錯
想問有冇巴絲係太陽台買機?我見到samsung 個度好似好多野送(好似有兩個無線充電野,唔知有冇睇錯)想問下有冇人買左又拎到贈品?

https://www.samsung.com/hk/offer/mobile/?fbclid=IwAR38ho_lgkBCCUBmrjGmN8iRPrOXT1Xb8qtCY-7-_K4FmBmyTNTEAXKn86A
但新機已經係咁…
用多一年應該要換機
買左部s10 登記左拎手機殻,尿袋係唔係冇得拎啦?
有冇巴打用梗spigen水凝貼?
定係ringke會好啲?
指紋解鎖係咪秒解?
估唔到咁多人有呢個情況,舊電係大,但唔襟用就幾大都冇用
有 d card 得 google pay 先有
eg 東亞
想問入左八達通入samsung pay
咁實體個張八達通係咪就用唔到
我以為佢寄個盒上門都免20啦
送禮物應該都免啦掛
果然我太天真啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞