Samsung Galaxy S & Note 討論區 ( 47 )

1001 回覆
14 Like 9 Dislike
人地WhatsApp sd相比我點解下載之後都無出現係媒體瀏覽器?
用緊閃魔 秒解
水凝膜會唔會好朦影響個mon既顯示效果?
而家s10+啲mon貼評語好壞參半
睇定啲先
想問下你地睇ig story個陣睇唔睇到近edge啲字?因為當啲人喺story到將啲字放係好邊嘅時候,啲字經常會超出螢幕

s10user
s8已經係咁
一日就花啦
早幾日整mon佢換埋貼
第二日已經幾條痕
水凝貼最差既地方係有指模
唔貼盡同貴

但解鎖真係秒解
無事啵
唔更新都秒解,試過濕水都秒解
係唔係設決指紋個陣你無跟佢step?
佢去到中間 要求你跟轉角度 之後再用手指邊緣繼續設定
無得咁比既, 反而我覺得pad 個使用應該速似pc 一點, 而呢方面android 優勝啲, 當然視乎user usage 啦, 齋睇下片其實就無乜所謂. 公事用就an pad 我自己覺得有用d
之前我返學就係考慮緊an pad/ surface. 結果買左surface go 開心使用中到現在, 做project present/ 寫文都okay, 係個mon 真係細左啲...我呢啲唔係後生生睇得有點吃力
考慮緊S10定IPHONE XS

想問下S10會唔會好似之前D SAMSUNG 機咁好易爆MON
我都會得幾粗下
我note9 嗰陣淘寶水凝膜廿蚊人仔張咋喎
貼到條邊啱啱好好撚fit
ig唔肯fix
咁有無得fix㗎?
咪一同iPhone鳩樣

想問下S10會唔會好似之前D SAMSUNG 機咁好易爆MON
我都會得幾粗下
咪同iPhone一鳩樣
THX
咁我買S10了
忍夠APPLY了 無新意都賣咁貴

我都會得幾粗下
咪同iPhone一鳩樣
THX
咁我買S10了
忍夠APPLE了 無新意都賣咁貴
大家有冇試過at張玻璃貼
係要細力唔係大力呀
去whatsapp設定 對話 tick返顯示多媒體檔案
都唔知屌咗ig幾耐喇
ig 係都唔fix都冇計
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞