Samsung Galaxy S & Note 討論區 ( 47 )

1001 回覆
14 Like 9 Dislike
痴痴地
後生情侶一齊出 中年都有
有冇白邊,指紋解鎖ok?

秒解
衛訊最正係有保用
條邊起左 移左位 有泡都可以拎去整
鏡頭s10+唔夠p30 pro好
但其他我覺得s10+好d
個mon屌打
S10+?
差唔多價錢點解唔買s10+
中年阿叔大媽都算
後生都買屎為

btw 之前見過個大媽問屎為機係咪有5G
明明三叔先係第一個出5G機
證明佢哋都被屎為洗晒腦
點解咁白痴 電話個鈴聲可以自己入歌
但訊息個個就一定要內定個啲
ching interested
你放入notifications呢個file就有
請受小弟我一拜
老豆同女友都出左p30 pro,
訂個水最抵,有隻watch送(去海水公園玩個event買機仲有個1TB harddisk送)
一路有攞老豆部機玩,以心論心比較,電同相機都係幾勁
1)相機幾好用,10x zoom 係認真唔錯,50x zoom 就算,震到focus唔到
2)電多到heavy user 都夠你一日玩到夜晚
3)night mode 影相吸光好勁,low light 應該係手機最強so far

不過係UI 冇one UI 咁順,同d icons 唔靚...

PS: ex S8+ user, S10 user now
佢嘅講夜拍同zoom係可取嘅
電量應該同s10+差唔多
其他嘢就真係麻麻
所以平均嚟講都係揀返s10+啦
s10個mon係第九代基材 p30pro先第6代 粒chip又廢 仲要冇聽筒用螢幕發聲 個音效 同埋最大缺點個lin頭mon,mate 20 pro m額都叫有個face id啊 lin頭mon真係樣衰到仆街
p30 pro vs s10+ 睇過下review
整體影相其實p30pro係靚過s10+
不過唔鐘意後面鏡頭同iphone差唔多樣
最重要係自己仲未突破到買大陸機既心理關卡
依家an機除佐大陸機外 真係冇咩好選擇
希望***生生性性啦
我睇過電p30pro應該好dd
不過各花入各眼,我都係有時間先囉老豆部機黎玩下
如果擔心漏嘢,我估部部都會架啦..apps又好個,個brand又好,我覺得都係會漏嘢,係差在你睇到定睇唔到所以最重要係部機好唔好用
自己上肥花睇下 好多人買完 玩左唔夠一日就放。明顯中晒伏
關於登記禮品,邊度係狀態列?想睇下進度
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞