[GetWellSoonBoss] 巴塞隆拿球迷討論區 (296)

1001 回覆
4 Like 3 Dislike
嗰場切柒達用咩人都得
又係我地手畜落場時間
我係想問啲 ti ti ri ti 係點解?
佢地點都要default ga la
btw我地對手都算輕鬆既
Spanish song
保定
希望打利前比佢抖下 或者下半場換都得
巴塞有尊大神比C.朗拿度還牛!意甲德甲西甲他要8連冠

儘管賽季還沒有結束,但是巴塞收穫西甲冠軍幾乎可以說是已經決定的事情了,而維達爾也將創造一個歷史,這將會是他連續第8個賽季拿到聯賽冠軍。

在2012-2015年,維達爾隨祖記連續4次拿到意甲聯賽冠軍,隨後三個賽季,他又幫助拜仁連續3年拿到德甲聯賽冠軍,今季他也即將收穫第一座西甲冠軍,這將讓他收穫意甲、德甲、西甲的8連冠。

在每次球隊奪得聯賽冠軍的征途中,維達爾都發揮了十分重要的作用。今季也一樣,儘管今季初獲得的出場機會並不多,但是他還是逐漸贏得了華維迪的信任,對陣皇馬和皇家畢迪斯的比賽,他都有入球入賬。

前不久,C.朗拿度幫助祖記拿到意甲冠軍,這讓他包攬了英超西甲意甲三大聯賽的冠軍獎盃,葡萄牙人總共拿到了6座五大聯賽冠軍獎盃,已經非常了不起的成績了。不過維達爾比C.朗拿度還要厲害,他不僅即將拿到個人第8座五大聯賽冠軍獎盃,而且還是連續8次奪冠。

不過,維達爾的榮譽簿里卻獨缺一座歐冠盃冠軍,之前不管是在祖記還是在拜仁他都與這個榮譽擦肩而過。不過,今季巴塞極有希望收穫三冠王,維達爾也有望圓自己的歐冠盃夢想。

(轉載自新浪香港)

仲有兩連美洲盃, 要上神枱了
最好美影主so都有得抖
出保定失分保證

調B隊可能仲好
美洲盃之鬼
出華美倫正選賀一賀佢
其實唔default唔一定攞唔到3分
希望輪換下so9美斯主席同影
so9美斯可以出半場

同埋真係咁急攞西甲咩
個西甲都已經係嘴邊
專心歐聯啦
西甲100%贏的根本幾時攞都得
以下邊個最想美斯爭拎過好多次嘅金靴?
1. Wa Dee
2. Dai Hung
3. Messi本人
4. 當地球迷
5. 連登jai
應該唔係目標金靴咁低層次啦
我覺得利會將個重心放係r聯
鏝都唔識失分 同埋自己d對手都算易打
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞