[GetWellSoonBoss] 巴塞隆拿球迷討論區 (296)

1001 回覆
4 Like 3 Dislike
至季又有幾多時間比到佢
上面個個都國家隊級中場
又有Alena同佢爭
你想咩時間出佢
又打國王杯32強季尾先出?
定係一開頭打榜尾
陣間又甩碌就話佢冇料?
上2場打韋斯卡Alena已經比人屌到地底泥啦
醉右真係好能奇蹟 當年特驚阿祖lord一齊傷曬 逼住搵人頂閘位 就幾場mvp
之後舊av 杯麵都踢佢唔郁 係今季先分到下 但68都仲係排先
d推進同埋12真係一推就生
大家已經諗到咁長遠

我眼光仲停留係四強戰
沙/白因為痴住deco上位,之後賣埋deco
影因為耶耶唔聽話成日後上俾哥帥賣就上位
美因為要頂古利
柏就接亨利
真係咁0岩青訓有人位換位,同巴當年真係無響window成日大出手,最多都係一兩個位補番,e. g. 伊巴, alves, villa. 中場架構接近不變

但而家係中場架構都要outsource, 拉,arthur, de jong, 古,咁變相係咪縮窄左青訓既上位空間先
長遠都係睇好杯麵做正選
醉右樣樣都識d但無樣top
依家就係睇杯麵幾時成才
夏世三
大力神

伊卡迪

賤種起碼簽名到2個
杯麵次次去到final third都唔知要做咩咁
同埋決定好慢下
希望佢成才啦
影帝有小白同佢帶生,沙維都話好多時唔知點俾波就會俾小白
諗起小白既la croqueta真係成地精
傾同icardi真心麻煩
一個傷開一個屎忽鬼
icardi依家變左國米過街老鼠
揾著個老婆做經理人
好聽就女人,唔好聽就累人
條女都係勾返黎
lcardi簡直係la masia之恥
續Vidal都唔知做乜9,人工高版基達,是但去中下游執件黑腸都做到佢做ge野,反正都係鳩撞鳩推鳩foul ,做美斯第3隻腳

另外拿拿聲清走Umtiti同華美倫
我無得睇三位一體啦佢地作客呀
我今晚飛
下佢好撚勁wo
續約我諗都係廢事佢完約free走姐
VIDAL真係唔係是但搵件力架做得到佢嘅野
可能吹呢啲風逼拉狗走
華美子完約 utt應該都係吹風逼佢走
之前冇操一日話佢傷到完季 點知轉頭入返比賽名單
佢除左傳波唔穩之外都無乜問題
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞