[GetWellSoonBoss] 巴塞隆拿球迷討論區 (296)

1001 回覆
4 Like 3 Dislike
你係高普會想拎咩多啲先
搏盡無悔 雙綠崩潰
利記黎緊英超對嗰幾隊都係降班隊
用半力都贏啦,與其要人地打得差
倒不如打好啲,華維迪進取啲首回合炒半打
次回合唔信利記有能力cup到啦
職業運動員點會放棄呀,有機會就要爭取架啦

即使唔講榮譽,講亞軍季軍,獎金收入都唔同啦
入到兩球 對面無波入應該夠曬
見到英超最後一輪利要對狼隊
唔通
其實馬體會追唔到就固然 冇咩可能
但係都冇可能放棄 馬體單線作戰 唔通拎唔到冠就提早放假hea踢咩
1%機會就係1%機會
照佢地咁講,當年對psg落後4球都冇乜可能反杯啦,次回合直接投降咪得囉
邊有得比
歐聯淘汰賽 一兩場過咩事都有可能發生
馬體要贏巴塞要連輸幾場又要自己keep唔失分 難好多
職業運動員點會放棄呀,有機會就要爭取架啦

即使唔講榮譽,講亞軍季軍,獎金收入都唔同啦
對面係大衛雷斯既話就有可能
so 9 應該係luiz 通渠指定客戶
好難講 猁打弱隊不嬲都好有驚喜
高層壓力 一定係英超 歐聯佢地大把 英超就
咩free contract ,馬體真金白銀買佢返黎架
今年列強全部自爆晒,呢個四強名單,咁都贏不到真係無野好講

我對自己隊波有信心

已經半隻腳入哂4冠
唔生性就係咁先
華蛇唔生性就係咁先
你地信念不足 先會輸波
隻歐聯同隻歐洲超級盃,基本係打孖黎
有就一齊有,無就一齊無
首回合一定要去嘅
畢竟係主場
其實就算打羅馬首回合都係攻 仲贏4-1添
雖然有兩個老烏碌碌地

但你話猁物浦半力都夠贏就唔係好同意
英超啲廢隊同強隊差距真係無西甲咁大

華狗對艾拉維斯對利雲特再default
中間作客切柒達都可以重施故技對Huesca嗰場咁全後備B隊都玩埋
利物浦肯定無呢個空間先
y?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞