[GetWellSoonBoss] 巴塞隆拿球迷討論區 (296)

1001 回覆
4 Like 3 Dislike
係lo....巴都冇個做掃波foul波ge......
點會同基達一樣啊
vidal好撚重要係而家隊巴塞到
佢d反搶勁撚到
Vidal反搶而家都仲係世界top class
佢當打果陣世界頭三boxtobox
要乜有乜
全盛vidal係有埋進攻既kante嚟
如果佢全盛期踢英超神早比人捧做世一中場 點輪到kante威
kante幫李城攞英超都算係mission impossible黎既,當時真係無人估到
VIDAL都有人話廢 仲要話是但搵件都做到
cls
維度同牙保先係華狗最中意嗰類
新キャプテン: アンドレス イニエスタ選手
副キャプテン: 西大伍選手、山口蛍選手

New Captain/Primer capitán: Andres Iniesta
Co-captains/Co-capitanes: Daigo Nishi & Hotaru Yamaguchi

王子收左皮
係 果時阿保返中超佢都好執意搵一個打仔中場返黎
vidal點廢法
諗下曼聯買幾多人都解放唔到pogba
vidal一個搞撚掂,唔收你三工直頭唔話得啦
其實係任何一隊都要有哩種dirty work中場
最緊要係可以上場打狗
都唔係vidal一個既
祖當年條中場 pirlo vidal machisio 三個加埋先解放普巴
法國就kante matuidi 電話佬
希望今晚贏波 馬體輸波
提早封王 專心r聯
之前巴接近唔使係因為中前場一失波就逼搶,但而家個個都老就要有番makelele式中場

哥帥都知咩事所以係咁出費拿迪奴
都係既,派路依d真係逗住型中場喇
咁死撚得 下下都要有世界級中場先踢得好
咁撚貴買你番黎係要你帶住隊波
唔係要人帶住你先踢到呀
某人真係講得無錯:黑鬼真係信唔撚過
普巴去到賤種有機會返生
要人傍住有咩問題
拖舟都要搭件makelele先可以放心攻啦
唔通一隊波條中場淨係放一件世界級跟住搭幾件英冠料就得咩
態度閪已經係死罪啦
鐘意踢就上下力咁
唔鐘意踢就hea下hea下
咁樣搭幾多件勁中場都無用啦
咁又唔係咁講
施丹06年咩表現帶隊咁既法國都殺到入決賽,真係大師級表現壓撚哂場。

pogba響國家隊要咁多人逗住先識出下killer pass同控球真係完全唔合格,仲未計番到球會海鮮波,人地都就鳩你買哂球員解放你,pogba d表現都係唔穩定仲要加人工。 已經係無職業道德。 人地聖基亞前面成條性感後防去到而家先失波,成隊先得聖基亞有資格扭計加人工同要求轉隊友囉
哥隊都叫"咁既法國"
前henry ribery malouda trezeguet
中拖舟 makelele vieira 後唔記得
咁既陣都叫"咁既法國"
屌真係唔掂
亨利出名國家隊收皮,馬路達未打起,打得起時俾星座小王子雪
仲未計小組賽抽好簽對瑞士,南韓都和
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞