[GetWellSoonBoss] 巴塞隆拿球迷討論區 (296)

1001 回覆
4 Like 3 Dislike
比abel ruiz 試下好過用prince
對利唔該出維度
搶撚死佢
下場全副啦dllm 華dee
下場出美斯,幾多分鐘,佢老母就比狗屌幾多分鐘
可能諗住畀佢刷下數據
用B隊都咪撚用個王子la
messi好心為下自己啦
睇佢個死樣都係想出黎刷下數據
尋日幾心急想入波
仲有成7日啊 洗唔洗咁撚驚出半個鐘都屌
你話驚傷就話啫
驚踢完半粒鐘無力
我估華出美斯可能都係想佢keep住比賽狀態姐
30分鐘ok 嘅
出下ok既
雪硬哂又無態唔太好
Gameiro唔好留力
幾戇鳩先會覺得踢30分鐘領先緊嘅波會影響七日後嘅體力

連登d濕鳩識波帝了解美斯體能多過佢自己
戇鳩仔
美斯專登整殘自己,反而你班識波帝識得為佢好
真係戇鳩無極限,屌完華狗default屌埋美斯自己
Cls fifa咩 一出就會神級表演
後備就話要出keep住下先會上陣有表現
美斯就30分鐘係整殘自己
波都咪撚練,吊起對腳食殘廢餐就啱
Eintracht Frankfurt's sporting director, Fredi Bobic: "Realistically, there's a possibility of [Luka] Jovic signing for Madrid. I'd like him to stay, but I'm being realistic. If Madrid come for him, we don't have the option of retaining him." [MARCA]
馬卡報唔洗理啦
嘩屌,踢半個鐘都唔得
Utt踢成點
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞