[GetWellSoonBoss] 巴塞隆拿球迷討論區 (296)

1001 回覆
4 Like 3 Dislike
呢個真

不過14阿根廷有個唔錯既領隊
中場, 後場始終差些少
唔齊唔緊要
唔可以再有豬隊友敗家
我憎希古恩憎撚到入骨
全能到仆街
咁又唔可以怪晒一個人既
美斯都有半單刀射失, 同埋成場波都有啲獨
唔好唔記得仲有個Palacio
坦白講,真正敗家個件叫palacio

El pipita呢啲真係怪佢唔落
不要提了
每次諗起又灰又扯火
他媽的, Palacio 果球我懷疑我落場都處理得好過佢
真心冇屌過西瓜
之前佢決定退出國家隊講哥段野真係
話咩後世只會記得佢啲單刀
其實冇人會夠佢地哩班有份打決賽有份miss餐士既傷心
中場今年有vidal arthur換下已經叫好左好多 下年仲有de jong
後場懶叻唔差啦 主席今年都踢得好
真係買到de ligt既話其實買多個前場準備頂so9就夠
Jovic係咪比賤種買左了
下年點都要買件正選料接班/拍住老鼠屎
utt長傷 murillo 華文員走
lenglet 點講好呢 今年係幾好 但點都係二線料 唔會祈望佢有carry級表現
希古恩最起碼入決賽前幾幫到手
其實呢句我係想覆番上面講14阿根廷但我又唔記得左quote
未,人地仲諗緊傾同icradi
等埋歐聯完應該會guk起條尾出價架喇
防守上真係無得彈,進攻推動較為遜色,都係要傳返畀美斯派牌。

依家巴塞就係咁,中場三個都係控球/防守為主,無小白嗰類識慢慢帶波上前,下下靠美斯返嚟
真心期待 De Jong 嘅活力可以改善到中場
其實我真係唔太想杯麵正選出賽,佢個人能力係有,進攻仲好勁添,但成條右路畀佢搞彎哂咁

Roberto 講唔上突出,但佢知道咩時候做啲咩動作,而唔係盲目做某樣嘢,最重要都係默契好太多
依家中後場唔識運球,Arthur 有時都縮埋後去攞波,變相同前面三個隔成個半場
對面一迫就好易收皮
炒鳩利記

算la, 碌住進到級都收貨了
慣晒啦
要買埋小白轉世van de beek
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞