[GetWellSoonBoss] 巴塞隆拿球迷討論區 (296)

1001 回覆
4 Like 3 Dislike
alena puig o.契仔
呢幾個就好好似以前既b隊仔(埃及辛度屌老虎甚至早d既羅拔圖巴查)咁
上唔上到位好睇班正選
青訓還青訓 勁還勁 唔係個個都似68咁好彩有閘打
當年大佬又撞正如日中天既沙白影
仲有隻法比頂住
個情況同依家幾似
上面艾拉影維再有個迪
安蛇係咪仲未有正式新聞講佢患病?
法比都要打前
始終覺得puig暫時上限唔高
要有令人刮目相看嘅進步要夠班打巴塞正選中場
唔借出去佢難有機會成長
羅拔圖係好撚奇蹟
踢中場個個都用沙白做標準話佢廢有價好賣
點知沙維一走+突然右閘冇人就好似開竅咁
雖然唔可以話最強之一但都叫做實用
我們不配有68
借仲要人地肯用真係唔易搵
cucu同cardona已經一個天一個地
打到今時今日雖然唔係話好撚勁 但至少佢係帶到d元素畀隊波而其他巴塞中場冇嘅
始終都想要個派牌中場
絕殺賤種同6:1已經夠佢講成世
以前大佬都話可以等接班
但arthur de jong alena puig 小影帝 五條友年齡總要差唔多 如果個個都打得起 都點都要犧牲其中一兩個
以閘黎講好撚過同鄉阿朗素
爆兩爆就帶生左個波,de jong都有咁既能力
大力神
不過巴依家唔需要佢
睇黎過賤種 得返一年約
咪能傻 佢上限高過alena 甚至arthur
而家要佢立即正選咩?留低冇權進步?
下下一定要借出去先成長?
咁沙影白美柏係點上位
就係要俾機會佢係隊中證明自己有料
Ag diulofu夠係出面證明過自己
Puig今季上到一隊對住班西甲下游都夠打 kill pass 分波都做到 反而alena感覺打得仲唔夠放 就真係要出下去打下核心build up返信心同放膽去造波

而家呢到好似講到留低=一定冇機會
借走先會進步咁
最緊要係帶完唔失波,你叫而家既影帝爆一段都扯哈啦
DeJong(左閘)?
影 都叫好好架喇
deligt睇精華都唔錯
下下沙維標準個個都係垃圾
dejong 自膠
影帝從來都唔係帶波類
佢只係原地擺脫 同埋反搶到個下放直線
覺得而家巴塞中場唔係欠直線 係欠帶波型
如果中間有個帶到下波 過到對面第一沉防線ge
等美斯唔洗下下翻中場自己發起攻勢 可以係禁區頂位拎到波 直接面對對面後衛 呢d情況入波對美斯黎講真係話咁易
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞