[GetWellSoonBoss] 巴塞隆拿球迷討論區 (296)

1001 回覆
4 Like 3 Dislike
但 Arthur 60mins forever 真係好慘
下季可能到 De Jong 60 mins forever too
Arthur係唔夠氣先60分鐘換走
有咩咁慘?佢冇氣又關人事?
de jong,荷甲間中都後上做番生個波
體能應該ok d啩
借d倚屌華狗default啫
屈老坑戰術442 3件老坑鐵膽
但下年來埋de jong
本身已經有alena vidal打後備 驚佢機會少過malcom
vidal 仲有拉子唔走都係後備啦
所以ajax咁好死拆骨都係因為巴借兵去荷甲操起
有啲賽事真係明顯無咁辛苦 但佢都依然係第一個出返嚟
我意思係指華dee換人一定搵佢落手啫
如果放去ajax反而冇咁驚打唔起
下年正選 arthur de jong 影帝
後備有拉維alena
puig 機會實唔多
無計,puig借出去仲好
仲未計傷追人rafinha
留意到華dee都係幾個原因換佢
見到對手縮後擺大巴e.g. 馬體會嗰場
贏緊,想防守
要4前鋒進攻
我寧願借alena 佢更需要上陣
拉維點都走一個 同埋個人真係幾中意puig 想睇佢繼續打巴塞多d

Ajax同巴不嬲都fd底打法又似 又唔驚因為追成績而改打法 借去中游都驚打強隊或護級玩死守會唔出
去同球王ag匯合 做第一隊踢英超既西甲球隊
唔好傻啦 呢d買翻黎ge星就算廢點都會比佢出
機會少ge會係alena同vidal
我指 puig
puig去西甲/阿積士感受下頂級聯賽先
【Now Sports-體育】荷蘭中場新星法蘭基迪莊下季將以天價轉投巴塞隆拿,為隊中帶來一片新景象,但中場老大哥布斯基斯,在訪問中表示不想做「二佬」,更有指這位防守中場將投美職聯新球會國際邁亞密。

荷蘭中場新星法蘭基迪莊的加盟,令到剛剛選擇與母會續約的防守中場布斯基斯(Sergio Busquets)感到位置被威脅,這個中場位置已多年沒被動搖,而布斯基斯也在訪問中指自己「不會在一支效力20年的球隊成為『二佬』」。

「我會在身體沒法再支撐自己的表現時,才去想我的人生方向,」布斯基斯續說,「當我沒有熱情時,我會抽身出來,然後會以一種光榮引退與為球會付出多年的感覺離開,皆因未來難以預測。」

當這位球隊「夢三」老臣子談到未來時,美職將會是其中一個落腳點,「我是一個美國的球迷,他們足球發展一日千里,美職的踢法與聯賽系統與我們不同,這點都令我驚訝不少。」據西班牙媒體報道,有傳這位西班牙傳奇防守中場有意加盟由名將碧咸所創立的新球會國際邁亞密,在2020年將成功加入的國際邁亞密,有意將不少名將,包括把美斯收歸旗下。
https://www.youtube.com/watch?v=wuKu09tslQY
無時無刻都拎住杯瑪黛茶
alena舊年都bench咗年 邊有咁快上到位
影帝似慢慢俾de jong取代 de jong頭一季應該打住cm 後再轉換去cdm
又或者 o. Busquets 上到位
青訓明日之星
Alena
Puig
O. Busquets

有左arthur de jong 佢地
而三個要上位都唔知等到幾時
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞