[GetWellSoonBoss] 巴塞隆拿球迷討論區 (296)

1001 回覆
4 Like 3 Dislike
亨利都叫絕殺巴西
小組係打得柒 但淘汰賽番哂生啦
法包個陣當年邊個唔撚驚先
06法國粒粒皆星踢出黎又係柒
14年嗰隊
事實就係本身拖舟都撚想玩嗰屆
但隊波就要佢發板
哥隊都叫"咁既法國"
前henry ribery malouda trezeguet
中拖舟 makelele vieira 後唔記得
咁既陣都叫"咁既法國"
屌真係唔掂
亨利出名國家隊收皮,馬路達未打起,打得起時俾星座小王子雪
仲未計小組賽抽好簽對瑞士,南韓都和
亨利都叫絕殺巴西
小組係打得柒 但淘汰賽番哂生啦
法包個陣當年邊個唔撚驚先
事實就係本身拖舟都唔撚想玩嗰屆
但隊波就要佢發板
哥年吹得最大其實係巴西
乜鳩夢幻五重奏
世盃開始前班撚屌個個肥左幾斤先去打
06真係唔驚,得個名
唔係施丹做埋串連帶埋個波上前場
對巴西一早輸撚左
巴西果年根本就唔掂, 啲人老, 無核心無form, 純靠個人能力

法國果年根本就齊章, Henry 表現underrate la, 根本top class前鋒資素 (不過同佢係阿記表現真係差啲), 不過都係要靠zidane 先串得起成隊波, 但本身各位置其實都齊章
算係咁架喇,起碼破左上屆冠軍小組出局魔咒
vidal 拜仁 蛆仔主力黎架屌你 你用班死黑鬼頂佢
06 法個打法係閪分組賽但到淘汰賽會好難打果種
vidal唔係話解放山狗咩
國家隊囉
真是不要說vidal廢 他有美洲盃的
vidal未來之前 舊年轉會窗最聯咪話想買vidal解放山狗
2屆
佢仲要係中場主力核心
仲要佢14年吊打西班牙條中場
Vidal最勁嗰時你隊疤就喺歐聯決賽打佢
依家黎半養老算係咁啦
智利出產咁多個全能到仆街
佢先真係全能到仆街果個
拖舟可以咁踢都要有齊韋拉馬基里尼雙防中保護啦
仲有享利 列貝利都踢得好

嗰屆法國只係領隊戇鳩 正選三個中場比較老
其實一啲都唔弱
拖舟真係比某啲九十年代起睇波又識上網嘅球迷神化得太緊要
第三代球王都講得出
巴西佬個個心術不正顧住屌閪係咁
外國球評一般都好似無當佢係第三代球王
阿仙奴同法國踢法唔同
拖舟甚至係擠壓佢活動空間
喺法國嗰種佢又要做埋中鋒開路
所以先有咩唔識踢國家隊嘅睇法

屌啦 國家隊唔掂都係法國史上神射手呀
06法國肯撚定齊章過14阿根廷
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞