[GetWellSoonBoss] 巴塞隆拿球迷討論區 (296)

1001 回覆
4 Like 3 Dislike

我地喺即討屌就算啦
現埸 點都唔撚會boo自己隊波嘅球員
唔係同蝗迷有咩分別
想問下依家差幾多分拎西甲?
我之前都想講
但睇真d 條友公廁來 所有大班星都follow加like
*球星
艾法美路:碧基好型仔!

【Now Sports-體育】今季加盟巴塞隆拿的巴西中場艾法美路在經歷適應期之後,打出一場又一場的出色表現,近日他說起對巴塞的印象,得出「碧基好型!美斯好勁!」兩個重點。

艾法美路(Arthur Melo)今季新加盟西甲班霸巴塞隆拿,在球隊很大機會奪得西甲冠軍與打入歐聯4強中扮演一個重要的角色。在接受老家報章訪問時,他感謝每位助他融入球隊的隊友。

這位巴西中場說:「碧基十分型仔!他又高大又型仔,每一日都好像婚禮的新郎般出現。他是平易近人的人,也喜愛與我及每個球員開玩笑。」

說罷這位中堅,艾法美路也談到今季表現繼續像個外星人的前鋒美斯,但讚賞的不是球技那麼簡單,而是場外的優點,「美斯場內場外都是一個極度出色的球員,是更衣室中的領導者。他對足球的看法與眾不同,是一個極度出色的人,喜愛與每位球員聊天,直至今天,我也會為與美斯聊天而感到驚喜。」

大家庭巴塞 全隊冇架子
識玩 刷定主席鞋 大把世界
緊唔是啦 巴西仔好多都心術不正 日日叫雞呃糧的
屌你歧視完黑鬼而家又屌巴西龜
又要我重覆一次嗰日
我前面嗰行條老坑都吹bb噓得古天奴勁大聲
嘈到比隔離位屌柒佢
不過龍門位後面嗰班成日唱歌支持佢
掌聲多定噓聲多
點解de ligt無哂消息嘅
其實都係掌聲多嘅
傳同阿積士傾掂晒
巴啲隨隊記者都話簽左
同拉奧拿都傾得幾順利
不過打入四強就唔傾住
慢慢黎啦
咁心急

季都未完
無歧視 事實黎 成班巴西仔放工就去屌閪
你葡萄人哋有得屌閪牙?
靜啦a09
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞